Αυτή τη φορά δεν άντεξε η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη

Στις φήμες και τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για διαζύγιο και διατάραξη της σχέσης της με τον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρεται η Ελπίδα Νίνου μην αντέχοντας άλλο τη… σιωπή.

«Στηρίζω τον άνδρα μου. Είμαι δίπλα του». Αυτό τονίζει σε δήλωση, μέσω των συνηγόρων της, η Ελπίδα Νίνου, σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος είναι προφυλακισμένος στην Τρίπολη.

Οι συνήγοροι της Ελπίδας Νίνου, Μιχάλης Δημητρακοπουλος , Κική Πακιρτζίδου αναφέρουν: «Είναι απολύτως ανακριβής η πληροφορία, ότι δήθεν η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππιδη, Ελπίδα Νίνοu , «προχωράει στο διαζύγιο», η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στον άντρα της , πιστεύοντας στην αθωότητα του». Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι η Ελπίδα Νίνου πηγαίνει συχνά κι επισκέπτεται τον Πέτρο Φιλιππίδη στις φυλακές.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση


Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά τις εξελίξεις σχετικά με τα σεξουαλικά αδικήματα για τα οποία κατηγορείται.

Την ώρα που ο εισαγγελέας είχε απορρίψει το αίτημα αποφυλάκισής του και έκρινε ότι πρέπει να παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι την δίκη, τα θύματα των επιθέσεων που έχει διαπράξει προχωρούν σε αγωγές. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Spirto οι γυναίκες που δέχτηκαν επίθεση από τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον έχουν καταγγείλει προχωρούν σε αγωγές και ζητούν αποζημιώσεις εκατομμυρίων.

ΠΗΓΗinstanews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ