Έτσι έπειθε ο Παναγιωτόπουλος τις γυναίκες να γυρίζουν βίντεο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τις αποκαλύψεις να είναι συνεχείς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA η 42χρονη που του έκανε την τρίτη μήνυση βρήκε τα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί σε ελληνική ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής. Όπως είπε η γυναίκα στην κατάθεσή της, ο παρουσιαστής, προκειμένου να την πείσει να γυρίσουν τα βίντεο, της είπε ότι θα τη νυμφευθεί, μια τακτική που χρησιμοποιούσε ο Παναγιωτόπουλος προκειμένου να περιορίσει τις αναστολές των συντρόφων του.

Όπως έγινε γνωστό από τη δικαστική διαδικασία, ο άνθρωπος που αναρτούσε τα βίντεο στο διαδίκτυο χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και δίπλα την ημερομηνία γέννησης του παρουσιαστή.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι στο site στο οποίο η 42χρονη βρήκε τα βίντεο, υπάρχει κύμα συμπαράστασης από χρηστές που υποστηρίζουν τον παρουσιαστή.Η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το ψευδώνυμο για ανάρτηση, φαίνεται να είναι εντός του 2021.

«Δεν είναι ψυχικά άρρωστος»


Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε η κλινική ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια, Άννα Κανδαράκη, σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Έχω γυναίκες που μου έχουν εμπιστευτεί ότι τους έχει συμβεί κάτι τέτοιο, και από μέλη της οικογένειάς τους, όπως τους συζύγους του. Δεν πρέπει να συγχέουμε αυτή τη συμπεριφορά με ψυχική διαταραχή. Όταν υπάρχει ψυχική δυσκολία, πρέπει να υπάρχει το κομμάτι του “υποφέρω”. Δεν είναι θέμα ψυχικής υγείας η υπόθεση αυτή, δε μιλάμε για ψυχική νόσο. Υπάρχει δόλος από πίσω», τόνισε η κ. Κανδαράκη.

«Είχε σκοπό να εκδικηθεί κάποιον, να επιβληθεί, ή μπορεί να θέλει να δώσει ικανοποίηση σε κάποιους με δικό του όφελος. Όταν υπάρχει ψυχική δυσκολία δεν μπορεί να υπάρχει δόλος από πίσω», συνέχισε. «Οι νέοι άνθρωποι πλέον δεν μπορούν να εμπιστευτούν και άρα δεν μπορούν να συσχετιστούν. Δεν μπορούμε να περάσουμε το μήνυμα ακόμα μεγαλύτερη καχυποψία. Ναι, καχυποψία στο διαδίκτυο και το πώς το χρησιμοποιούμε, αλλά όχι στους ανθρώπους και τις σχέσεις», σημείωσε.«Θέλουμε ζωντανές σχέσεις. Πρέπει να σταματήσουμε να δημιουργούμε σχέσεις και επαφές μέσα από το διαδίκτυο. Μη στιγματίσουμε τις σχέσεις. Να βάλουμε μεγάλη προσοχή στο πώς χρησιμοποιούμε κάμερες και διαδίκτυο», είπε κλείνοντας η κ. Κανδαράκη.

ΠΗΓΗinstanews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...