Έρμαιο της παρέας της Πάρου ο ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση των «παρακολουθήσεων» – Δεν ελέγχει τίποτα απολύτως ο Τσίπρας

Periodista

Οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώθηκαν και ο Αλέξης Τσίπρας υποτίθεται ότι είναι κυρίαρχος.

Είναι;

Το ερώτημα προκύπτει εύλογα καθώς όπως φαίνεται ότι μάλλον δεν ελέγχει απολύτως τίποτα. Η υπόθεση των «παρακολουθήσεων», η σπουδή του ΣΥΡΙΖΑ για ένα θέμα το οποίο «κυνηγούν» δηλωμένοι εχθροί του ΣΥΡΙΖΑ και μία έρευνα που διεξάγουν αμφιλεγόμενοι και περιθωριακοί δημοσιογράφοι με πληροφορίες που διοχετεύουν και διακινούν «βαθιά λαρύγγια» του Μαξίμου αποτελούν ένδειξη ότι στον ΣΥΡΙΖΑ η ηγεσία δεν μπορεί να ασκήσει κανέναν απολύτως έλεγχο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει η χαρά του κάθε επιτήδειου. Στενοί συνεργάτες του Μητσοτάκη διοχετεύουν πληροφορίες με τις οποίες το κόμμα Τσίπρα δήθεν κάνει αντιπολίτευση, ενώ στην πραγματικότητα συμμετέχει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών που λαμβάνει χώρα εντός της κυβέρνησης Μητσοτάκη και παίζει – ΔΥΣΤΥΧΩΣ – παιχνίδι «συστημάτων» του εξωτερικού που θέλουν να πάρουν στα χέρια τους τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ).

Σε αυτό το πλαίσιο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Γιάννης Ραγκούσης και ο ΣΥΡΙΖΑ έφεραν στη Βουλή το θέμα των παρακολουθήσεων και της δήθεν εμπλοκής εταιρειών και επιχειρηματιών σε υποθέσεις δήθεν προμήθειας συστημάτων παρακολούθησης στην ελληνική κυβέρνηση.

Και ενώ δεν έχει προκύψει κανένα στοιχείο για τα παραπάνω – κάτι που αναγνωρίζει αφού έλαβε τα σχετικά εξώδικα και η παρέα του δημοσιογράφου Τέλλογλου που παριστάνει την ανεξάρτητη ερευνητική ομάδα -, ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού πρώτα είχε ρίξει τους τόνους αναγνωρίζοντας προφανώς ότι πρόκειται για θέμα και υπόθεση χωρίς βάση, επανέρχεται και δείχνει να γίνεται έρμαιο μίας παρέας την οποία συγκροτούν δημοσιογράφοι με σημείο αναφοράς το Βερολίνο, κυνηγοί «τρολς του ΣΥΡΙΖΑ», γραφικοί που κυκλοφορούν με ειδικά μηχανήματα γύρω από το Χίλτον αναζητώντας ωτακουστές, ξεπεσμένοι δημοσιογράφοι που καταγγέλλουν κάθε τρεις και λίγο παρακολουθήσεις από κάθε κυβέρνηση, υβριστές του Τσίπρα, συνεργάτες υπουργών της σημερινής κυβέρνησης και στενοί συνεργάτες του Μητσοτάκη.

Θυμάστε που σας γράφαμε για τον στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη που διοχετεύει πληροφορίες στους… ερευνητές που εμφανίζουν υποθετικά σενάρια ως στοιχεία; Θυμάστε που σας γράφαμε για βρόμικες υποθέσεις αποχαρακτηρισμών στην Πάρο; (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο Γιάννης Ραγκούσης που έχει τη στενή σχέση με την Πάρο (είναι το νησί του και ήταν και δήμαρχος εκεί) παίζει το παιχνίδι της παρέας της Πάρου και ανθρώπων του Μητσοτάκη για τους οποίους πλέον βοά η πιάτσα ότι «δίνουν θέματα στον ΣΥΡΙΖΑ».

Και ρωτάμε ξανά: Ποιος διοικεί αυτό το κόμμα; Υπάρχει κάποιος έλεγχος από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ; Ο Τσίπρας είναι απλός παρατηρητής του “παιχνιδιού” που κάνουν παρασυστήματα και περιθωριακοί δημοσιογράφοι;

Ήρεμα ρωτάμε…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...