Άγριο διεθνές κράξιμο για όσα απαράδεκτα συμβαίνουν στη Μύκονο (vid)

Η κοσμοπολίτικη Μύκονος τραβάει κάθε καλοκαίρι τα φώτα της δημοσιότητας, λόγω των πολλών celebrities που την επισκέπτονται για τις διακοπές τους, αλλά και των ατελείωτων πάρτι.

Ωστόσο, υπάρχει και η αρνητική πλευρά του λαμπερού νησιού των Κυκλάδων. Οι… αστρονομικές τιμές του πρωταγωνιστούν σε πολλά ρεπορτάζ της χώρας μας, αλλά και του εξωτερικού.

Η γνωστή Αμερικανίδα travel blogger «Sunday Travel», σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok, απαριθμεί τους τρεις λόγους, για τους οποίους δεν θα επιλέξει ποτέ ξανά στη ζωή της να περάσει τις διακοπές της στη Μύκονο.

1) Είναι λιμάνι για κρουαζιερόπλοια. Όπως σωστά επισημαίνει η «Sunday Travel», τα περισσότερα νησιά έχουν συγκεκριμένο αριθμό τουριστών, τον οποίο μπορούν να αντέξουν. Όταν στη Μύκονο εμφανίζονται καθημερινά κρουαζιερόπλοια με χιλιάδες τουρίστες που κατεβαίνουν απλά για λίγες ώρες στο νησί, αυτός ο αριθμός δεν μπορεί να ελεγχθεί.

Κάτι τέτοιο έχει ως αποτέλεσμα να είναι όλα τα στενά της χώρας γεμάτα, να μην μπορείς να περπατήσεις ή να περιμένεις για ώρες προκειμένου να καθίσεις σε κάποιο τραπέζι μαγαζιού. Οπως σημειώνει η Αμερικανίδα, οι τουρίστες που κατεβαίνουν από τα κρουαζιερόπλοια δεν σέβονται τη Μύκονο, αφήνουν σκουπίδια παντού και στη συνέχεια φεύγουν σαν να μην έγινε τίποτα.

2) Το γενικότερο κλίμα της Μυκόνου. Όπως λέει η ίδια, το νησί είναι ένας «παιδότοπος για πλούσιους», επομένως αν θέλεις απλά να δεις κάτι από Ελλάδα, δεν θα διαλέξεις αυτό το νησί.

3) Το κόστος. Η Μύκονος είναι το ακριβότερο ελληνικό νησί, με τις τιμές της να είναι τουλάχιστον διπλάσιες από άλλα αντίστοιχα μέρη. Γι’ αυτό το λόγο, ειδικά φέτος, όλο και περισσότεροι influencers προτείνουν στο κοινό τους να επισκεφτεί την Πάρο, τη Σίφνο, τη Μήλο ή τη Νάξο, αντί για τη Μύκονο.

@sunday_travel Why I won’t be returning to Mykonos 🇬🇷 so excited to be back in Greece this summer🙏 @sunday_travel #greece #greekislands #europeansummer #expectationsvsreality #mykonos #mykonosgreece #vacation #europeanvacation #tripplanning #vacationplanning #honeymoon #honeymoonplanning ♬ original sound – sunday_travel

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...