Μυστικές δημοσκοπήσεις: Σαρωτικό προβάδισμα του Στέφανου Κασσελάκη – Τεράστια η διαφορά από τον δεύτερο

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Οι δημοσκόποι – όπως πάντοτε εξάλλου τα τελευταία χρόνια – προσπαθούν να είναι συγκρατημένοι.


Όμως, σε όλες τις μετρήσεις που κάνουν και που δεν έχουν δει ακόμη τη δημοσιότητα καταλήγουν στο εξής συμπέρασμα, όλοι τους. Ο Στέφανος Κασσελάκης αν κατέβει – αν δεν τον αποκλείσουν παράνομα οι έντρομοι και απαξιωμένοι πραξικοπηματίες – στις εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, θα εκλεγεί με ποσοστό που μπορεί να υπερβαίνει το 60%, από τον πρώτο γύρο. Αυτός είναι και ο λόγος που οι πραξικοπηματίες, τους οποίους χλευάζουν πλέον οι πάντες, θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τον αποκλείσουν.

Από εκεί και πέρα το χάος. Πάντως για τη δεύτερη θέση κονταροχτυπιούνται οι Σωκράτης Φάμελλος και Παύλος Πολάκης οι οποίοι κινούνται σε ποσοστά της τάξης του 10 με 15%, ανάλογα με τη μέτρηση.

Η διαφορά είναι τεράστια και οι δημοσκόποι συμφωνούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον Στέφανο Κασσελάκη είναι χαμένη υπόθεση. Η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να ξαναψηφίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αν ολοκληρωθεί το άθλιο πραξικόπημα της αντιδημοκρατικής σέχτας των γραφειοκρατών που αγωνίζονται για την επιχορήγηση και της καρέκλες. Χωρίς τον Στέφανο Κασσελάκη ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί εκτός Βουλής.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα