Μυστικά και απόκρυφα του απρόσεκτου και ασυγκράτητου Πιγκουίνου του ΣΥΡΙΖΑ

Η Πυθία αποκαλύπτει

Ο Ευάγγελος Αντώναρος έθεσε ένα κουίζ υπό την μορφή ερωτήματος: Ποιος είναι ο Πιγκουίνος του ΣΥΡΙΖΑ;

Λοιπόν, αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ο Πιγκουίνος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πρώην… πορτιέρης ή μπάτλερ του εργολάβου Καλογρίτσα που είχε εμπλακεί στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε ο Νίκος Παππάς. Φανταστείτε, κάντε το εικόνα: Πολιτικό πρόσωπο, που έχει διατελέσει υπουργός, να είναι πορτιέρης, επί της υποδοχής στην οικία εργολάβου. Αυτό δεν είναι διαπλοκή, είναι ξεφτίλα.

Ο Πιγκουίνος του ΣΥΡΙΖΑ περιφέρεται νυχθημερόν στους τηλεοπτικούς σταθμούς εκτοξεύοντας λάσπη κατά του του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Πιγκουίνος του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν το πραξικόπημα σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη πήγαινε και έταζε στήριξη στον Παύλο Πολάκη. Αλλά, δεν είναι σωστός, δεν είναι “τίμιος παίκτης”. Διότι την ίδια ώρα που τάζει στήριξη, στο παρασκήνιο στον Παύλο Πολάκη, μοιράζει παραπολιτικά εναντίον του, μιας και του έχουν μείνει και μιλάει με δύο με τρείς δημοσιογράφους, ένας εκ των οποίων είναι και εκδότης μίας εφημερίδας που δεν την διαβάζει κανένας. {ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ: Επειδή, μαθαίνω, ότι διαδίδει διάφορες αθλιότητες, θα τον συμβούλευα να είναι πιο συγκρατημένος, όπως όταν κάθισε “σούζα” μετά από τηλεφώνημα που είχε δεχτεί από πρόσωπο που είχε πρωταγωνιστήσει σε σκοτεινή υπόθεση. Ο εκδότης έγραφε όσα του έλεγαν, αλλά όταν οι εμπλεκόμενοι του… έστειλαν μήνυμα και τον παρακάλεσαν με… ευγένεια να μην γράφει αστειότητες, εκείνος έκανε την “κοτούλα}.

Πάμε παρακάτω: Ο Πιγκουίνος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο “εγκέφαλος” που είχε συλλάβει την ιδέα του δήθεν sms που είχε στείλει η Έφη Αχτσιόγλου στον Αλέξη Τσίπρα. Και ο Πιγκουίνος το έκανε αυτό, όχι για να ευνοήσει, φυσικά, τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά για να τον εκθέσει. Ο Πιγκουίνος δεν είχε πάρει θέση υπέρ του Στέφανου ή της Έφης. Βέβαια παραλίγο να πάρει στον λαιμό του, τους φίλους του δημοσιογράφους, οι οποίοι επιχείρησαν να “παίξουν” το παιχνίδι χωρίς να έχουν την κατάλληλη εμπειρία για το πως “παίζονται αυτά τα παιχνίδια”.

Ο Πιγκουίνος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τάζει στήριξη στον Παύλο Πολάκη, ενώ λυσσομανά κατά του Στέφανου Κασσελάκη, φέρεται να διαπραγματευόταν με την πλευρά του Χάρη Δούκα για την μεταπήδηση στο ΠΑΣΟΚ. Εκτός από τον Χάρη Δούκα, φέρεται να είχε προσεγγίσει και τον Παύλο Γερουλάνο, αλλά έφαγε πόρτα.

Ο Πιγκουίνος του ΣΥΡΙΖΑ και οι φίλοι του δημοσιογράφοι είναι απρόσεκτοι. Ευθυγραμμίζονται με τέτοια συνέπεια, ώστε καρφώνονται. Ο Πιγκουίνος του ΣΥΡΙΖΑ είναι επιπόλαιος, διότι αν δεν ήταν επιπόλαιος δεν θα γινόταν βούκινο για την δραστηριότητά του στις γειτονιές γύρω από τη λεωφόρο Συγγρού. Αν δεν ήταν απρόσεκτος δεν θα ξεροστάλιαζε σαν υπηρετικό προσωπικό έξω από τις οικίες των εργολάβων. Αν δεν ήταν απρόσεκτος, θα πρόσεχε φυσικά… που ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ και με ΠΟΙΟΥΣ, που ΜΙΛΟΥΣΕ και με ΠΟΙΟΥΣ. Αν δεν ήταν επιπόλαιος ο Πιγκουίνος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είχε γίνει ο περίγελως σε γραφεία ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΩΝ προσώπων του κατασκευαστικού – ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ – κλάδου, τα οποία τον “δίνουν” πλέον “στεγνά”.

Ο Πιγκουίνος του ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, πληροφορήθηκα ότι έκλαψε με πόνο και λυγμούς όταν ηττήθηκε ο Χάρης Δούκας. Ξέρετε γιατί; Πίστευε ότι θα παραγόντιζε στην υπόθεση της… ενιαίας Κεντροαριστεράς. Αλλά με την ήττα του Χάρη Δούκα βλέπει το πολιτικό του τέλος να πλησιάζει. Και η πολιτική έρημος είναι δύσκολο να την διαβεί κάποιος…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...