Μυστήριο με το τριήμερο του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη

Στην Ουάσιγκτον μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ. Σήμερα, ημέρα Δευτέρα με ημερομηνία επιστροφής την ερχόμενη Κυριακή.

Κάπου εδώ αρχίζουν τα περίεργα. Αυτό διότι το πρόγραμμα Μητσοτάκη είναι διάφανο μέχρι και την Παρασκευή το μεσημέρι. Από εκεί και πέρα, πυκνό μυστήριο.

Την Τρίτη, 9 Ιουλίου, στις 12.15 το μεσημέρι (ώρα Αμερικής), ο πρωθυπουργός είναι προσκεκλημένος του Council on Foreign Relations, όπου θα έχει δημόσια συζήτηση, με τον Ντάνιελ Σπέκχαρντ, πρώην πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα.

Την ίδια ημέρα, ο Μητσοτάκης θα έχει επαφές με μέλη του Κογκρέσου, ενώ το απόγευμα της Τρίτης θα συμμετάσχει στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 75 χρόνια ίδρυσης της Συμμαχίας.

Την Τετάρτη, στις 11.30 (ώρα Αμερικής), ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει δημόσια συζήτηση στο πλαίσιο του NATO Public Forum με την Νάντια Σάντλοου, πρώην Αναπληρώτρια Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργός της Ελλάδας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το βράδυ της Τετάρτης ο πρωθυπουργός θα παρακαθήσει στο γεύμα που παραθέτει προς τιμήν των ηγετών ο Πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη, όπου την Παρασκευή, 12 Ιουλίου, στις 11.15 θα έχει συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.

Ως εδώ όλα καλά.

Περισσεύουν όμως δυόμιση μέρες, όπως διαπιστώνει το newsbreak.gr . Πού θα βρίσκεται ο πρωθυπουργός εκείνο το χρονικό διάστημα;

Το πρόγραμμα λοιπόν που θα έχει στη Νέα Υόρκη ο Κ. Μητσοτάκης από το Μεσημέρι της Παρασκευής ως τις 3 μ.μ. της Κυριακής θα είναι Ιδιωτικό και μη ανακοινώσιμο!

Αλήθεια; Από πότε ένας πρωθυπουργός που κάνει ένα ταξίδι επίσημο, ξοδεύοντας φυσικά κρατικό χρήμα, έχει το δικαίωμα να εξαφανιστεί για τριήμερο;

Από την εποχή μάλλον που ο Μητσοτάκης έγινε πρωθυπουργός…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...

Παγκόσμια οικονομική κατάρρευση αν το Ισραήλ χτυπήσει το Ιράν – Η ανάλυση της Citigroup

Καθώς η προοπτική μιας διευρυμένης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή...