Μυστήριο με τον συνεργάτη του Μητσοτάκη που έφυγε και πήρε μεταγραφή στο μαγαζί του Αλαφούζου

Mυστήριο συνεχίζει να καλύπτει τα αίτια της εξόδου του Κωνσταντίνου Ζούλα από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Ως γνωστόν, ο πρώην πλέον Πρόεδρος της ΕΡΤ μετακινείται στον ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου, στη θέση της Εύης Κουτσαυτάκη, ενώ στην Αγία Παρασκευή ανεβαίνει ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαδόπουλος.

Για τον Κωνσταντίνο Ζούλα και την ουσιαστική «καρατόμηση» από το Μαξίμου, οι αιτίες και οι αφορμές παραμένουν ακόμη θολές. Τα περί πτυχίου και νόμου Κεραμέως, απ’ ό,τι φαίνεται δεν ισχύουν.
Οπως γράφει ο Κ.Π. στο ieidiseis, κάτι άλλο, βαθύτερο και πιο σημαντικό υπάρχει που χάλασε μια «ωραία ατμόσφαιρα» που υπήρχε στις σχέσεις Ζούλα και Μαξίμου.
Ιδωμεν…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Αμερικανοί θεωρούν τον Μητσοτάκη τελειωμένο – Ο Τραμπ θα συναντήσει τον επόμενο πρωθυπουργό

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν...

Ο Μητσοτάκης σκέφτεται να δώσει υπουργείο στον Ανδρέα Λοβέρδο

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου."Παίκτης" του παρασκηνίου μου...

Γιατί σωπαίνει ο Αλέξης Τσίπρας; Η… μικροπολιτική σιωπή θα γυρίσει μπούμερανγκ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Ενώ...