Μπαράζ μετακινήσεων στα media: Οι μεταγραφές Αναστασοπούλου και Γιάμαλη, η αποχώρηση της Σκορδά, ο γρίφος με Μενεγάκη και η Στεφανίδου

Οι μετακινήσεις δημοσιογράφων και παρουσιαστών αυτό το καλοκαίρι δεν είναι δα και λίγες. Ίσα ίσα…

Του Νίκου Μποζιονέλου/dailymedia.com.gr

Ο τελευταίος να κλείσει την… πόρτα στον ΑΝΤ1 καθώς αποχωρούν από το «Καλημέρα Ελλάδα» η Μαρία Αναστασοπούλου, από το «Στούντιο με θέα» του Σαββατοκύριακου η Φαίη Μαυραγάνη κι από το «I Love ΣουΚου» επίσης του Σαββατοκύριακου η Μπέττυ Μαγγίρα.

Για την εν λόγω ζώνη προορίζεται ο Θανάσης Πάτρας κι αναζητούνται κι άλλα στελέχη ενώ Αναστασοπούλου και Μαυραγάνη έκλεισαν στον ΣΚΑΪ. Η πρώτη στη νέα μεσημεριανή ζώνη 12:00 με 14:00, μαζί με τον Άρη Πορτοσάλτε και η Μαυραγάνη τα Σ/Κ αντί του Γιώργου Αυτιά που είναι πλέον ευρωβουλευτής.

Αναλυτικός οδηγός: Αυτές είναι οι 23 νέες ελληνικές σειρές που θα απολαύσουμε τη σεζόν 2024 – 2025
Λαϊκάρετε και στη σελίδα του Μιντιάρχη για να μη χάνετε μιντιακή είδηση!

Τον αντίθετο δρόμο έλαβε η Φαίη Σκορδά, αποχωρώντας από τον ΣΚΑΪ κι αναλαμβάνοντας νέα, διευρυμένη (σχεδόν 4 ωρών) εκπομπή στο Mega, καλύπτοντας και το κενό της (επίσης ευρωβουλεύτριας) Ελεωνόρας Μελέτη, έχοντας δίπλα της τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και… στέλνοντας τη Δανάη Μπάρκα στη μεσημεριανή ζώνη, πιθανώς με μετακίνηση του μεσημβρινού δελτίου από τις 12:30 στις 13:30.

Η Φαίη Σκορδά μιλά στην εκπομπή της
Φαίη Σκορδά

Στο megaλο κανάλι έκλεισε και η Αναστασία Γιάμαλη, αποχωρώντας από το Kontra ενώ αποτελεί παρελθόν η Ελένη Μενεγάκη που συζητά για τη μεγάλη επιστροφή στον ΑΝΤ1 – αλλά για την παρουσίαση εβδομαδιαίας και όχι καθημερινής εκπομπής.

Κινητικότητα και στον ALPHA, με τον Γιώργο Θαναηλάκη να αναλαμβάνει την παρουσίαση του «Deal» και τον Νίκο Μουτσινά να συμφωνεί για την παρουσίαση εκπομπής ενώ ο Νίκος Μάνεσης σταματά από τα δελτία του Σαββατοκύριακου και θα την αντικαταστήσει η Μαρία Νικόλτσιου.

Εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου
Τατιάνα Στεφανίδου

Στην ΕΡΤ ενδέχεται να αλλάξει ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου, με τον Απόστολο Μαγγηριάδη αντί του Γιώργου Κουβαρά ενώ στο Action24 θα εμφανιστεί, μετά από μίνι διάλλειμα μετά την αποχώρησή του από το OPEN, ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Στο οποίο OPEN κλείνουν και η Τατιάνα Στεφανίδου (ήταν στον ALPHA), και η Μαρία Μπακοδήμου αλλά και, ίσως, η Μαγγίρα…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ