Μπαράζ επιθέσεων Κύρτσου κατά Μητσοτάκη: «Αν δεν φύγουν από την εξουσία Μητσοτάκης και γύπες συμφερόντων, δεν υπάρχει ελπίδα για σωτηρία» (pics)

Απασφάλισε (ξανά) ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, ο οποίος με συνεχόμενες αναρτήσεις του στο Twitter επιτίθεται κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κυβέρνησής του, για θέματα οικονομίας και πανδημίας, σχολιάζοντας ότι πάμε ολοταχώς προς εκλογές.

«Αν δεν φύγουν από την εξουσία Μητσοτάκης και γύπες συμφερόντων, δεν υπάρχει ελπίδα για σωτηρία», είναι μια από τις χαρακτηριστικές ατάκες του κ.Κύρτσου, ο οποίος γράφει ακόμα στη σχετική ανάρτησή του:

«Δεν ξέρω τι θα κάνουν ο Τσίπρας,ο Ανδρουλάκης,οι «καραμανλικοί», ο λεγόμενος πατριωτικός χώρος η οποιοσδήποτε άλλος. Αυτό όμως για το οποίο είμαι βέβαιος-το έζησα με Μητσοτάκη & ΝΔ- είναι ότι αν δεν φύγουν από την εξουσία Μητσοτάκης και γύπες συμφερόντων, δεν υπάρχει ελπίδα για σωτηρία».

Σχολιάζοντας την πρόσφατη ανακοίνωση της ΤτΕ για την εκτόξευση του ελλείμματος, ο Γιώργος Κύρτσος αναφέρει:

«Το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών αυξήθηκε 2,9 δισεκ. το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου για να φτάσει τα 4,1 δισεκ. Επιστροφή στα δίδυμα ελλείμματα που έφεραν μνημόνια, με υπογραφή Μητσοτάκη. Α.Γεωργιάδης, Σταϊκούρας, σιωπηλοί & ευχάριστοι σε Μητσοτάκη. Σκυλακάκης υπογράφει για Μητσοτάκη».

Για τη διαχείριση της πανδημίας από την Κυβέρνηση με αφορμή την ατάκα του Θάνου Πλεύρη στη συνέντευξη Τύπου του Υπουργείου Υγείας, ότι «είμαστε σε φάση συνύπαρξης με τον κορωνοϊό», ο Ευρωβουλευτής τόνισε:

«Στην κυβέρνηση νομίζουν ότι μπαίνουμε σε νέα φάση πανδημίας, της συνύπαρξης με τον ιό. Από τα τέλη 2020, αρχές 2021 είμαστε στην ίδια φάση. Ο καταλληλότερος έριξε λευκή πετσέτα. Απλά υφιστάμεθα την εξέλιξη πανδημίας. Το 2022 πεθαίνουμε με διπλάσιο ημερήσιο ρυθμό απ ότι το 2021».

Ακολουθούν οι αναρτήσεις του κ.Κύρτσου για τις προκλήσεις των κυβερνητικών στελεχών, για το σκάνδαλο Novartis, για τη διαγραφή του από τη ΝΔ, για την τιμή του ρεύματος και γενικότερα της ενέργειας, αλλά και για την εξυπηρέτηση των λόμπι από τον Πρωθυπουργό.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...