Το… άγνωστο παρασκήνιο της μεταγραφής Μαρτσέλο στον Ολυμπιακό – Τι σχέση έχουν ο Μητσοτάκης και ο Άδωνις (vid)

Μια διαφορετική διάσταση στη μεταγραφή Μαρσέλο έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξήρε τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεταγραφή του μυθικού Βραζιλιάνου άσου που οφείλεται και στη συνολική αναβάθμιση της χώρας, σύμφωνα με τον υπουργό.
Ο υπουργός Ανάπτυξης άφησε για λίγο τα πολιτικά ζητήματα και αποφάσισε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Για την ακρίβεια, μιλώντας στο MEGA, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποθέωσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την μεταγραφή του Μαρσέλο, λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο σπουδαίος μπακ δεν θα ερχόταν να παίξει στον Ολυμπιακό αν η Ελλάδα ήταν τόπος μπίχλας!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αν και Παναθηναϊκός, είναι τεράστια υπόθεση να έρχεται ο Μαρσέλο στον Ολυμπιακό. Συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μεγάλη επιτυχία. Τεράστιος παίκτης., Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Έπαιξε ρόλο το όνομα της Ελλάδας. Ανεβάζει την Ελλάδα ο Μητσοτάκης, αποφάσισε ο Μαρσέλο να έρθει στον Ολυμπιακό. Απλά είναι τα πράγματα. Αν ήταν τόπος μπίχλας η Ελλάδα σιγά μην ερχόταν ο Μαρσέλο. Για να έρθει ο Μαρσέλο, βλέπει μια Ελλάδα που πάει μπροστά».

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗsdna.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων