Τιμωρία Ολυμπιακού: Χωρίς κόσμο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ – Δεν έχουν δικαίωμα έφεσης οι «ερυθρόλευκοι»

Λουκέτο στο “Γ.Καραϊσκάκης”, με το πειθαρχικό όργανο της Superleague να επιβάλει ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό, την οποία θα εκτίσει κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ουσιαστικά η απόφαση ήταν… μονόδρομος για τον αθλητικό δικαστή της Λίγκας, αφού οι Πειραιώτες ήταν δις υπότροποι, ενώ η “ένταση” και η “βαρύτητα” των γεγονότων στο “αιώνιο” ντέρμπι ήταν τέτοια που δεν άφηνε περιθώρια για κάποια ελαφρύτερη τιμωρία.

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με βάση το άρθρο 15 2γ του Πειθαρχικού Κώδικα που κάνει λόγο μέχρι και για 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών όταν υπάρχει διακοπή αγώνα. Παρά ταύτα ο αθλητικός δικαστής δεν εξάντλησε την αυστηρότητά του κι επέβαλε ποινή μίας αγωνιστικής (και πρόστιμο 13.000 ευρώ), την οποία θα εκτίσουν οι “ερυθρόλευκοι” στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Superleague στις 24 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Α/ ΠΑΕ Ιωνικός, Τ. Τσιριγώτης: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/10/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 3/10/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/108/1/6-κστ από 5-10-2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000,00) ευρώ.

Β/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/10/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 3/10/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/1081/5/-μα’ από 5/10/2021 Έκθεση της Αστυνομίας»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μια (1) αγωνιστική και συνολική χρηματική ποινή, ποσού δεκατριών χιλιάδων (13.000,00) ευρώ.

Γ/ ΠΑΕ ΟΦΗ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/10/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 3/10/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ χρηματική ποινή έξι χιλιάδων (6.000,00) ευρώ».

ΠΗΓΗsdna.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Η στιγμή που η Ράνια Τζίμα «κατάπιε τη γλώσσα της» με τον Στέφανο Κασσελάκη (vid)

Δείτε τι συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του Mega Channel...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...