Οργή από τον λαό του ΠΑΟΚ: «Η χούντα που ζούμε από την ημέρα που είναι στην εξουσία η Νέα Δημοκρατία είναι πρωτοφανής»

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση κατά της Κυβέρνησης, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Η χούντα που ζούμε από την ημέρα που είναι στην εξουσία η Νέα Δημοκρατία είναι πρωτοφανής».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση τους:

Από την πρώτη μέρα της γέννησης της ιδέας του ΠΑΟΚ έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε εχθρούς. Ξέρουμε πλέον να τους αναγνωρίζουμε, να τους πολεμάμε και να τους κερδίζουμε.

Όπως πάντα, λοιπόν έτσι και τώρα είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε απέναντι μας ανθρώπους που θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ….

Κυριάκο Μητσοτάκη είσαι εχθρός του ΠΑΟΚ και της ελληνικής κοινωνίας. Είσαι ο κύριος υπεύθυνος για ότι συμβεί στο μέλλον. Όσο μας στερείς το αίσθημα του δικαίου από το σύνολο του ελληνικού πληθυσμού, τόσο πιο πολύ θα σε βαραίνει η ευθύνη για ότι ακολουθήσει. Το έχουμε πει και το λέμε και πάλι. Η υπομονή μας δεν τελειώνει, έχει ήδη εξαντληθεί.

Βαγγέλη Μαρινάκη, είσαι εχθρός του ΠΑΟΚ και κάθε νοήμονα Έλληνα πολίτη. Ο Μητσοτάκης σου παρέδωσε εν λευκώ τη διαχείριση της χώρας και εσύ κάνεις πλέον ότι γουστάρεις χωρίς να ρωτήσεις κανέναν. Εισαγγελείς και δικαστές αλλάζουν χώρες και ηπείρους για να μην βρεθούν με τσιμεντωμένα πόδια στο λιμάνι του Πειραιά. Αντίθετα, άλλοι εισαγγελείς, δικαστές και αρχιμπάτσοι, ακολουθούν τυφλά τις οδηγίες σου, εξυπηρετούν τα συμφέροντα της ομάδας σου και των εταιριών σου, νιώθοντας ασφάλεια και σιγουριά ότι δεν θα τους αγγίξει κανείς.

Σταύρο Καλαφάτη και λοιπές μαριονέτες που δεν έχετε το ανάστημα να εκπροσωπήσετε τα συμφέροντα μας, δεν μας καλύπτουν οι δικαιολογίες σας, η υπομονή μας έχει εξαντληθεί.

Κανένας εχθρός του ΠΑΟΚ δεν είχε καλό τέλος. Καλό είναι να το έχετε σφηνωμένο στο μυαλό σας αυτό, γιατί κάποια στιγμή θα σας χρειαστεί.

Η χούντα που ζούμε από την ημέρα που είναι στην εξουσία η Νέα Δημοκρατία είναι πρωτοφανής. Τα μέτρα κατά της πανδημίας δεν έχουν καμία λογική και έναν χρόνο μετά το μόνο που συνεχίζουμε να ακούμε είναι να κάνουμε υπομονή δύο εβδομάδες, την ώρα που έχουμε χάσει δουλειές, οικογένεια, φίλους και οι ΜΕΘ παραμένουν ανεπαρκείς.

Το νερό όμως συνεχίζει να ξεχειλίζει καθώς Χρυσοχοϊδης και Μητσοτάκης έχουν θέσει σε ισχύ το σχέδιο τους για μια αστυνομοκρατούμενη Ελλάδα με υπέρμετρη βία κατά των πολιτών της με αποκορύφωμα τα γεγονότα στην Νέα Σμύρνη που δεν ήταν παρά μόνο η αρχή των όσων έπονται. Τα γεγονότα που εξελίσσονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι πολύ κομβικά για να περάσουν απαρατήρητα οπότε μπορείτε να θεωρήσετε δεδομένο πως κανένα αστείο μέτρο δεν θα μας κρατήσει μακριά από το φυσικό μας στοιχείο τους δρόμους, τις πορείες και την αντίσταση σε κάθε είδους αδικία.

Τα σκάνδαλα διαδέχονται το ένα το άλλο. Βρώμικες επιδοτήσεις καναλιών για να μην υπάρχει αντίλογος και αντιπολίτευση. Απευθείας αναθέσεις χωρίς διαγωνισμούς από τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, στον υπηρέτη του Μαρινάκη, Θόδωρο Καρυπίδη. Θα λογοδοτήσει κανείς για αυτά; Αθώωση Μαρινάκη, ο οποίος όσο είναι στην εξουσία η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να φάει ούτε πρόστιμο από την τροχαία, πόσο μάλλον να δικαστεί βάσει των νόμων. Συγκάλυψη και προστασία παιδεραστών. Το έχετε ξανακάνει με τον Νίκο Γεωργιάδη. Πάτε να το κάνετε και τώρα με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Δεν θα σας περάσει. Όλο αυτό το βρώμικο κατεστημένο που έχετε στήσει, θα διαλυθεί από μέσα, καθώς ούτε οι επί χρόνια πιστοί του κόμματος σας δεν αναγνωρίζουν πλέον αυτό το ¨κόμμα¨… Η υπομονή μας εξαντλήθηκε προ πολλού.΄ Ήρθε η ώρα να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας και για αυτόν τον λόγο προχωρήσαμε στη σύνταξη αυτής της ανακοίνωσης και καλούμε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, να εμπιστευθεί την δύναμη της Βορείου Ελλάδος, τα εκατομμύρια των οπαδών του ΠΑΟΚ, τον ποντιακό ελληνισμό και το πλήθος των αγανακτισμένων πολιτών σε όλη την Ελλάδα που έχουν σιχαθεί από τα βάθη της ψυχής τους την πολιτική σαπίλα αυτής της χώρας.Άσε τους άλλους να ανακαινίζουν τα γραφεία της ΝΔ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...