«Μηδενική ανοχή…» – Η εντολή του Ιβάν Σαββίδη και το μήνυμα στο Μαξίμου

Της Ελένης Μπούντου

Σημαντικές εξελίξεις προέκυψαν μετά την εβδομαδιαία σύκεψη μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη και των επιτελών που έχουν επιφορτιστεί το project της Νέας Τούμπας! Ο λόγος πλέον ανήκει στο Μαξίμου – Οικονομικό «πλήγμα» για Καυτανζόγλειο!


Μηδενική ανοχή από πλευράς ΠΑΟΚ και Ιβάν Σαββίδη σε συζητήσεις που δεν συνοδεύονται από πράξεις καθώς όπως έγινε σαφές από την πλευρά μεγαλομετόχου: Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ απαίτησε από τους συνεργάτες του να διακόψουν περαιτέρω συζητήσεις «πολιτικού χαρακτήρα» που δεν προσφέρουν κάτι στην υλοποίηση του νέου γηπέδου.

Από δω και πέρα όλα τα εμπλεκόμενα υπουργεία, υπηρεσίες, πολιτικοί και τεχνοκράτες, οφείλουν να ακολουθούν τον δρόμο των έργων και όχι των λόγων, προσδοκώντας σε ίδιον πολιτικό όφελος. Να υπάρχει μηδενική ανοχή και να διακόπτεται άμεσα κάθε συνεργασία με όποιον επιδεικνύει προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στον Σύλλογο.

Σημείο – κλειδί το Μαξίμου!


Εκείνο που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον αφορά τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, εκεί όπου θα γίνεται ο συντονισμός της υπόθεσης για αποφυγή παρερμηνειών και οποιασδήποτε υπονόμευσης εκ μέρους κάποιων υπουργείων (!). Όπως σημειώνεται: «έγινε ενημέρωση ότι οι εκπρόσωποι του ομίλου πραγματοποίησαν συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία συζητήθηκε η τρέχουσα κατάσταση των πραγμάτων και πάρθηκε η απόφαση ότι από δω και πέρα ο συντονισμός θα γίνεται απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σκοπός αυτής της απόφασης είναι η ελαχιστοποίηση της γραφειοκρατίας, η αποφυγή οποιασδήποτε υπονόμευσης εκ μέρους κάποιων υπουργείων και υπηρεσιών -τόσο ως προς τις εργασίες για τον σχεδιασμό και την κατασκευή της Νέας Τούμπας, όσο και για την προσωρινή μετεγκατάσταση της ΠΑΕ και του ΑΣ ΠΑΟΚ κατά την περίοδο της κατασκευής-, η βελτίωση της αποτελεσματικότητας και η εξασφάλιση της έγκαιρης λήψης αποφάσεων…».

Οριστικά στο γήπεδο του Μακεδονικού – Πλήγμα για Καυτανζόγλειο!
Στη σύσκεψη αναλύθηκαν τα αποτελέσματα μιας ακόμη εποικοδομητικής συνάντησης με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και όσα σημειώθηκαν στη συζήτηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Επιβεβαιώθηκε η απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να χρησιμοποιήσει ως έδρα της Β´ ομάδας την έδρα του Μακεδονικού, στην οποία μέρος του μισθώματος θα συμψηφιστεί με τα αναγκαία έργα υποδομής, λαμβάνοντας υπόψιν τις απαιτήσεις για την ασφαλή διεξαγωγή της καθημερινότητας της ομάδας. Ο Ιβάν Σαββίδης ευχαρίστησε την διοίκηση του Μακεδονικού για την άμεση επίλυση του ζητήματος.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη, τονίστηκε η μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε για το Καυτανζόγλειο να δεχθεί χρηματοδότηση από ιδιώτη επενδυτή για έργα άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ, που θα σταματούσαν την πορεία διάλυσης όλων υποδομών του Σταδίου επ´ωφελεία της πόλης και των αθλητών της Θεσσαλονίκης, αλλά και για την εξασφάλιση των απαιτήσεων FIFA-UEFA για αθλητικές εγκαταστάσεις τέτοιου επιπέδου, εξαιτίας παλινδρομήσεων και καθυστερήσεων πάνω από ένα χρόνο για μια απλή υπουργική απόφαση.

ΠΗΓΗsdna.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Η στιγμή που η Ράνια Τζίμα «κατάπιε τη γλώσσα της» με τον Στέφανο Κασσελάκη (vid)

Δείτε τι συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του Mega Channel...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...