Κυριάκος: «Για μερικούς δεν υπάρχει ενσυναίσθηση του πένθους για τον Άλκη»

Το δικό του στίγμα των σκέψεων έδωσε ο Κυριάκος Κυριάκος με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού. Όπως αποκάλυψε, ήρθε σε επικοινωνία με την οικογένειά του, κάνοντας λόγο για ανθρώπους που αποτελούν μνημείο αξιοπρέπειας, δύναμης και αγάπης, σε μία τέτοια δύσκολη και σκληρή για εκείνους στιγμή.

Και για λόγους σεβασμού απέναντι σε αυτήν την οικογένεια, ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να μπει σε δημόσιες αντιπαραθέσεις: «δεν είμαστε υποκριτές, δεν θρηνούμε για τις κάμερες» για να καταλήξει πως: Όλα έχουν τον χώρο και τον χρόνο τους αν είσαι άνθρωπος και όχι «άνθρωπος».

Αναλυτικά τα όσα σημείωσε: 

Σε μερικούς ανθρώπους δεν υπάρχει καμία συναίσθηση της τραγικότητας του θανάτου ενός νέου ανθρώπου, κανένας σεβασμός στην μνήμη του Άλκη και στο βαρύ πένθος της αξιοπρεπέστατης οικογένειάς του.https://1dbb6092dd7363c7d079c9b0a865fd10.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Είχα την τιμή να εκφράσω προσωπικά τα συλλυπητήριά μου στον κ. Αριστείδη Καμπανό και να ακούσω την προτροπή του να δουλέψουμε όλοι μαζί για να μονιάσουμε τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Και την προτροπή αυτή την εξέλαβα ως τη μεγαλύτερη ευθύνη που μου έχει ανατεθεί ποτέ.

Ο Άλκης (όπως παλιότερα δυστυχώς θα έπρεπε να είχε γίνει και με τα υπόλοιπα θύματα) μετατρέπεται σε μνημείο εναντίον της βίας με πρόσχημα της ομάδες. Η οικογένειά του είναι ένα μνημείο αξιοπρέπειας, δύναμης και αγάπης.

Όποιος θέλει να κάνει τον λεκέ στα μνημεία αυτά ας αναλάβει τη δική του ευθύνη. Δεν θα μας βρει συμμέτοχους σε δημόσιες αντιπαραθέσεις, γιατί δεν είμαστε υποκριτές και γιατί δεν θρηνούμε για τις κάμερες.

Όλα έχουν τον χώρο και τον χρόνο τους αν είσαι άνθρωπος και όχι «άνθρωπος».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...