«Κατάρρευση» – Πανηγυρίζει ο διεθνής Τύπος και οι φίλαθλοι σε όλο τον κόσμο για την διάλυση της European Super League

Για «κατάρρευση» κάνει λόγο ο διεθνής Τύπος όσον αφορά την European Super League, ενώ οι αγγλικές εφημερίδες πανηγυρίζουν με κυρίαρχο σύνθημα την «νίκη των φιλάθλων», με τη «Marca» να κάνει λόγο για… «Σούπερ ρεζίλι»!

Στην πλειοψηφία τους οι εφημερίδες μιλάνε για αποτυχία, η οποία προήλθε μετά την αποχώρηση των 6 αγγλικών ομάδων από την ESL, με τους Ιταλούς να είναι έτοιμοι για τον ίδιο… δρόμο ενώ μόνο οι Ισπανοί φάνηκε να μένουν σταθεροί αν και στο τέλος υπήρχαν και εκεί «διαρροές». 

ΑΓΓΛΙΑ

Η «Daily Express» κάνει λόγο για την νίκη της δύναμης του φίλαθλου και πως οι αντιδράσεις ήταν η κύρια αιτία της αποτυχίας της ESL. 

Η «Star» με κεντρική φωτογραφία τον Τσεχ να μιλάει με τους οπαδούς της Τσέλσι που είχαν αποκλείσει την αποστολή έξω από το Στάμφορντ Μπριτζ, επίσης κάνει λόγω για τεράστια νίκη των φιλάθλων απέναντι στους Big-6. 

 Η «Mirror» αλλάζει το όνομα της νέας διοργάνωσης, για να επισημάνει την αποχώρηση των αγγλικών ομάδων που οδήγησε στην αποτυχία και μιλάει για νίκη του ποδοσφαίρου και των φιλάθλων. 

 Η «Manchester Evening News» δεν θα μπορούσε να μην έχει πρωτοσέλιδο τον Εντ Γουντγουόρντ ο οποίος αποχωρεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μιλάει για κατάρρευση του σχεδίου και νίκη των οπαδών. 

ΙΣΠΑΝΙΑ

«Super ρεζίλι» είναι το ιντερνετικό πρωτοσέλιδο της Marca λόγω της πίεσης των Άγγλων φιλάθλων, διαλύθηκε το πλάνο του Πέρεθ. Επίσης σε δεύτερο πρωτοσέλιδο της αναφέρει «Super League για όλους»

Η «AS» αναφέρεται στην αντίδραση των Άγγλων που οδήγησε στην διάλυση της Super League. 

Η  «Mundo Deportivo» κάνει λόγο για… Brexit το οποίο ουσιαστικά οδήγησε στην κατάρρευση της ESL.  

ΙΤΑΛΙΑ

Η «Gazzetta dello Sport» κάνει λόγο για την Super… απόδραση αναφερόμενη στους Άγγλους που έφυγαν από την ESL. 

 Η «Corriere dello Sport» μιλάει για κατάρρευση του πλάνο για την νέα διοργάνωση μετά την χθεσινοβραδινές εξελίξεις και την αποχώρηση των 6 αγγλικών ομάδων, αλλά και την δήλωση του Ανιέλι πως πρέπει το ποδόσφαιρο να αλλάξει. 

Τέλος η «Tuttosport» αναφέρει πως καταρρέουν τα σχέδια για την ESL με τους Άγγλους να αποχωρούν, ενώ και η Μίλαν πετάει «λευκή πετσέτα».

ΠΗΓΗsdna.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ