Η μυθική και ανεπανάληπτη συμφωνία ανάμεσα σε Μπαπέ και Παρί

Σε ένα από τα μεγαλύτερα σίριαλ των τελευταίων ετών η Παρί κατάφερε στο φινάλε να αποσπάσει το «ναι» από τον Κιλιάν Μπαπέ, να διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον πλανήτη και σίγουρα εκείνον με τη μεγαλύτερη προοπτική να εξελιχθεί και να φτάσει στο επίπεδο του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λιονέλ Μέσι.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ άφησε στα… κρύα του λουτρού την Ρεάλ Μαδρίτης, ακύρωσε την συμφωνία που είχε με τον ισπανικό σύλλογο και υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Παριζιάνους μέχρι το 2025.

Δίχως ίχνος υπερβολής, η διοίκηση της Παρί έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι και την τσέπη της, ώστε ο Μπαπέ να προτιμήσει την παραμονή του στην ομάδα. Για την ακρίβεια έδωσε γη και ύδωρ στον ποδοσφαιριστή, με την συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι μυθική και βασικά ανεπανάληπτη, καθώς ποτέ κατά το παρελθόν ένα κλαμπ δεν έχριζε έναν παίκτη απόλυτο αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα!

Αναλυτικά:

Οι ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή θα φτάσουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα θα πάρει ακόμη 130 εκατ. ως πριμ υπογραφής!

Ο Μπαπέ θα διατηρήσει τον απόλυτο έλεγχο των δικαιωμάτων της εικόνας του και τα έσοδα θα πηγαίνουν 100% στον ίδιο, με την Παρί να μην λαμβάνει το παραμικρό. Η Ρεάλ είχε θέσει ως όρο ένα ποσοστά από αυτά τα χρήματα να καταλήγουν στα ταμεία της ομάδας.

Ο παίκτης θα είναι κάτι… παραπάνω από παίκτης. Δηλαδή θα έχει τον πρώτο λόγο στην πρόσληψη ενός προπονητή, στην διαμόρφωση του ρόστερ και σε κάθε σοβαρή ποδοσφαιρική απόφαση που θα αλλάζει τα δεδομένα στην ομάδα του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Η στιγμή που η Ράνια Τζίμα «κατάπιε τη γλώσσα της» με τον Στέφανο Κασσελάκη (vid)

Δείτε τι συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του Mega Channel...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...