Η ΚΕΔ ζήτησε συγγνώμη στον ΠΑΟΚ και παραδέχεται το διαιτητικό λάθος στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία παραδέχεται λάθος του βοηθού, του VAR και του AVAR στη φάση της ισοφάρισης του Αστέρα Τρίπολης στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η ΚΕΔ παραδέχθηκε ότι οι διαιτητές έκαναν λάθος εις βάρος του ΠΑΟΚ, αναφέροντας ότι τους έχει αποσύρει από τα επίσημα καθήκοντά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο VAR manager και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θεωρούν σκόπιμο και αναγκαίο να διευκρινίσουν το περιστατικό στο 90+3’. Μετά από μια εις βάθος ανάλυση της κατάστασης είναι ξεκάθαρο ότι υπήρξε λάθος από τον Βοηθό Διαιτητή κατά την κρίση του εάν ένας παίκτης βρισκόταν σε θέση οφσάιντ που είτε παρενέβαινε στο παιχνίδι είτε στον αντίπαλο.

Μετά από σκόπιμη απόκρουση του τερματοφύλακα, η μπάλα έφυγε προς τη σημαία του κόρνερ και το VAR/AVAR ερμήνευσε εσφαλμένα ότι σε αυτό το σημείο η ανάπτυξη επιθετικής προσπάθειας είχε τελειώσει.

Οι Διαιτητές του VAR και ο Βοηθός Διαιτητής ζητούν συγνώμη για τα λάθη τους κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης στιγμής του αγώνα. Ως αποτέλεσμα, η ΚΕΔ έχει αποσύρει τους εμπλεκόμενους διαιτητές του αγώνα από τα επίσημα καθήκοντά τους και θα παραμείνουν στη διάθεση της επιτροπής.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ