Αποκάλυψη «βόμβα» του Τριανταφυλλόπουλου: Συνομιλία Καραπαπά με τον έναν δράστη κατέγραψε η ΕΥΠ

Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της zougla.gr που ακολουθεί με την επισήμανση πως το PERIODISTA.GR σέβεται το τεκμήριο αθωότητας όλων των εμπλεκομένων: 

Οι αστυνομικές Αρχές κατάφεραν να χαρτογραφήσουν τις τηλεφωνικές επικοινωνίες των δραστών του ξυλοδαρμού κατά του διαιτητή Θανάση Τζήλου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκληματική αυτή ενέργεια.

Η χαρτογράφηση αυτή είναι λεπτομερής και αφορά σε όλες τις συνομιλίες μέσω τηλεφώνων οι οποίες πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των δραστών και διαφόρων προσώπων ορισμένα εκ των οποίων αποτελούν  σημαντικούς παράγοντες ή και στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, της εταιρείας Capital του Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς και των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού.

Σε πρώτη φάση το zougla.gr αποκαλύπτει τις τηλεφωνικές συνομιλίες ενός εκ των δραστών, του Χρήστου Πρωτογεράκη, πρώην ποδοσφαιριστή της Προοδευτικής ο οποίος ήδη παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις Αρχές. Τρία διαγράμματα της αστυνομίας πιστοποιούν και ταυτοποιούν τις συνομιλίες αυτές.

Από την εξέταση των εν λόγω διαγραμμάτων προκύπτει ότι ο Χρήστος Πρωτογεράκης συνομιλούσε κατ’ επανάληψη με τον άμεσο συνεργάτη και μεγαλοστέλεχος της Capital συμφερόντων Μαρινάκη, Νίκο Συντυχάκη καθώς με παράγοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πάντα όμως μέσω ενδιάμεσου τηλεφώνου του οποίου ο αριθμός αλλάζει κατά σύστημα.

Έτσι, σε μία από τις αρθρωτές αυτές συνομιλίες όπως καταγράφονται στο διάγραμμα 20Β, προκύπτει πως ο δράστης του ξυλοδαρμού Χρήστος Πρωτογεράκης συνομιλεί με τον κάτοχο αριθμού κινητού τηλεφώνου που τελειώνει σε 777 που δεν είναι άλλος από τον γνωστό παράγοντα και διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κωνσταντίνο Καραπαπά. Σύμφωνα με τα στοιχεία του διαγράμματος, ο Κων. Καραπαπάς τη στιγμή της συνομιλίας βρισκόταν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....