Απογοήτευση στην Ευρώπη για τις ελληνικές ομάδες και αριθμοί που σοκάρουν

Εξωφρενικά κακές οι επιδόσεις των ελληνικών ομάδων μέχρι τώρα σε Champions, Europa και Conference League, με τον Άρη να έχει τις δύο νίκες σε εννέα συνολικά αγώνες και τα επτά από τα δέκα γκολ.

Εννέα αγώνες έχουν δώσει οι ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εννέα αγώνες που δεν έχουν προσφέρει πολλά στους φίλους του ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από την Λέφσκι Σόφιας και περιορίστηκε στις εγχώριες διοργανώσεις, ο Άρης κι ο Παναθηναϊκός βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, ενώ ο Ολυμπιακός πιέζεται και πάλι, ακόμη κι αν αποκλειστεί όμως από την Σλόβαν , θα συνεχίσει στην τρίτη διοργάνωση και θα έχει τουλάχιστον ένα ζευγάρι ματς ακόμη.

Σε αυτούς τους εννέα αγώνες σε προκριματικά Champions League, προκριματικά Europa League και προκριματικά Conference League, οι ελληνικές ομάδες έχουν δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Έχουν βάλει 10 γκολ και έχουν δεχθεί 15.

Αν, μάλιστα, δεν υπήρχε το 2/2 του Άρη απέναντι στην αδύναμη Γκόμελ και τα επτά γκολ των κιτρινόμαυρων απέναντι στους Λευκορώσους, η κατάσταση θα ήταν πολύ, πολύ χειρότερη. Ο Ολυμπιακός πήρε το 1-1 στη Χάιφα και έχασε με 0-4 στο Καραϊσκάκη, στο οποίο έφερε το βράδυ της Πέμπτης (4/8) το 1-1 με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Άρης συνέτριψε με 5-1 και νίκησε και με 2-1 τη Γκόμελ, ο ΠΑΟΚ έχασε με 2-0 στη Σόφια από τη Λέφσκι και έφερε 1-1 με τους Βούλγαρους στην Τούμπα, ενώ ο Παναθηναϊκός στην επιστροφή του στην Ευρώπη μετά από πέντε χρόνια, ηττήθηκε με 2-0 από την Σλάβια στην Πράγα.

ΠΗΓΗsport24.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ