Μοιραίο λάθος; Ο Άδωνις Γεωργιάδης έστειλε μήνυμα ότι τα βρήκε με τον Μαρινάκη ανεβάζοντας φωτογραφία με τον κολλητό του – Έξαλλος ο Μητσοτάκης (pic)

Η Πυθία παρακολουθεί τις εξελίξεις σαστισμένη

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Έχουμε και λέμε: Επί ημέρες τα ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη “σφυροκοπούν” τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, στη συνέχεια, καταγγέλλει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Τελικά, βγαίνει ο Μαλέλης και τον καλεί στις εκπομπές του μεγάλου καναλιού. Στη συνέχεια βγαίνει από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον εφοπλιστή, μιντιάρχη και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.

Όλα καλά μέχρι εδώ;

Τι συμβαίνει ακολούθως;

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανεβάζει μία φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου εμφανίζεται χαμογελαστός ανάμεσα σε παρατρεχάμενό του και στον κολλητό του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον εκδότη της εφημερίδας “Παραπολιτικά” Γιάννη Κουρτάκη.

Αμέσως τα τηλέφωνά μου χτύπησαν σαν τρελά. Μου τηλεφώνησαν, κυριακάτικα, από τη Θεσσαλονίκη για να μου πουν ότι με αυτόν τον τρόπο ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλει να στείλει μήνυμα ότι τα έχει βρει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Σε ποιον; Στον Μητσοτάκη; Στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας; Σε άλλους φίλους του επιχειρηματίες; Στον… ίδιο τον Μαρινάκη;

Αφού η συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβηκε (Δεν ξέρω αν οι παριστάμενοι είναι νηφάλιοι ώστε να έχουν αντιληφθεί τι έχει συμβεί) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το τηλέφωνο μου τρελάθηκε για τα καλά. Εξαιρετική πηγή μου με ενημέρωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε σχετικά και πως θεωρεί την κίνηση του Άδωνι Γεωργιάδη να ανεβάσει την παραπάνω φωτογραφία ως “πισώπλατη μαχαιριά”. Το πιθανότερο είναι, βέβαια, ο Άδωνις Γεωργιάδης να διέπραξε το μοιραίο λάθος μέσα στη… μέθη της εξουσίας και της αλαζονείας.

Εκτός αυτού, άγνωστο είναι πως είδε την συγκεκριμένη κίνηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αν τα έχουν βρει έχει καλώς. Αν όχι; Προβλέπονται επεισόδια. Άσε που μπορεί στο τέλος να την πληρώσει και ο φίλος μου ο Γιάννης ο Κουρτάκης, χωρίς να φταίει ο άνθρωπος.

Στα παραπάνω να προσθέσουμε ότι με την ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης, στέλνει μήνυμα και στον Παύλο Πολάκη ότι θα τον “περιποιηθούν” παρέα με τον εκδότη και τον παρατρεχάμενο που στέκεται χαμογελαστός δίπλα στον ακροδεξιό πρώην τηλεβιβλιοπώλη. Διαπλοκή δεν λέγεται αυτό;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ