Μητσοτάκης από την Κρήτη: «Οι αντίπαλοί μας έχουν χάσει τ’ αυγά και τα πασχάλια»

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη που παρείχαν στη Νέα Δημοκρατία αλλά και στο πρόσωπό του εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης που περιοδεύει σήμερα στις περιφερειακές ενότητες Ρεθύμνου και Χανίων, μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στο Πέραμα Ρεθύμνης.

«Η επόμενη τετραετία θα είναι η τετραετία των πολύ μεγάλων αλλαγών για την Κρήτη. Είναι η τετραετία στην οποία, επιτέλους, θα μπει για τα καλά μπρος το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο στην ιστορία -θα έλεγα- της Κρήτης, που δεν είναι άλλο από τον Βόρειο Οδικό Άξονα. Μία προσωπική μου δέσμευση, η οποία επιτέλους γίνεται πράξη», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Με αναφορές σε έργα που έχουν δρομολογηθεί και άλλα που σχεδιάζονται μίλησε για την εικόνα του μέλλοντος όπως την οραματίζεται για την Κρήτη και έκανε ξεχωριστή μνεία στην ποιοτική κτηνοτροφία, τη σύνδεση των τοπικών προϊόντων με το τουριστικό προϊόν, την εφαρμογή της τεχνολογίας στα σχολεία αλλά και την υγεία.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ έκανε αναφορά και στους πολιτικούς του αντιπάλους λέγοντας ότι έχουν χάσει τ’ αυγά και τα πασχάλια.

«Το μεγάλο ζητούμενο αυτής της κάλπης είναι πώς θα συνεχίσουμε σε αυτή την πορεία και πώς θα έχουμε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια μία σταθερή κυβέρνηση, η οποία θα μπορεί να υλοποιήσει όλα αυτά για τα οποία σας μίλησα.

Γι’ αυτό και η κάλπη αυτή είναι τόσο σημαντική. Διότι ξέρετε κι εσείς ότι μπορεί η αριθμητική του εκλογικού νόμου αυτή την φορά να αυξήσει τον πήχη της αυτοδυναμίας», επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία «αντίστοιχη-γιατί όχι και μεγαλύτερη- με αυτή την οποία είχαμε την περασμένη τετραετία», επανέλαβε ότι η σταθερή κυβέρνηση σήμερα είναι προϋπόθεση ευημερίας για την ελληνική κοινωνία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1