Με ποιο κόμμα θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Αλέξης Γεωργούλης

Νέα αρχή στην πολιτική του καριέρα κάνει ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει «στέγη» στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Ο ηθοποιός και νυν ευρωβουλευτής θα είναι υποψήφιος με το Πράσινο Κίνημα, όπως έγινε γνωστό σήμερα.

Η ανακοίνωση του Πράσινου Κινήματος

«Ο Έλληνας ευρωβουλευτής ενώνει τις δυνάμεις του με πράσινο κόμμα της χώρας στη μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την οικολογική – πράσινη και ψηφιακή μετάβαση της κοινωνίας.

Το Πράσινο Κίνημα εκφράζει την σύγχρονη κυβερνώσα οπτική των “πράσινων πολιτικών”, μακριά από τις περιθωριακές ιδεοληψίες των οικολόγων του παρελθόντος. Με ολοκληρωμένη πρόταση, που εμπεριέχεται στο Σχέδιο Πράσινης Διακυβέρνησης, το οποίο έχει εγκαίρως παρουσιαστεί και βρίσκεται στη διάθεση όλων των πολιτών. Το Πράσινο Κίνημα υπογραμμίζει ότι οι ευρωεκλογές του Ιουνίου είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες για την ΕΕ, αλλά και για τη χώρα μας η οποία έχει να εκλέξει “πράσινο” ευρωβουλευτή από το μακρινό 2009».

Ο Αλέξης Γεωργούλης δήλωσε:

«Σήμερα, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την συμπόρευσή μου με το Πράσινο Κίνημα για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου. Είναι στιγμή να αναγνωρίσουμε την σύνδεση μεταξύ πολιτισμού, περιβάλλοντος και καινοτομίας και να δράσουμε αναλόγως. Οι προτεραιότητες του πράσινου κινήματος συνδέονται με τις δικές μου, κυρίως στην έμφαση που δίνουν στον πολιτισμό ως γέφυρα άμβλυνσης των διακρίσεων και ως γλώσσα επικοινωνίας. Πιστεύω στο έργο και τις αξίες του Πράσινου Κινήματος, οι οποίες συνάδουν με την πρόκληση της πράσινης και ψηφιακής μετάβασης της ΕΕ».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων