Με μπαράζ αναρτήσεων ο Κώστας Βαξεβάνης διασύρει τον Αλέξη Τσίπρα που σκύβει το κεφάλι στη διαπλοκή – Οι αποκαλύψεις για Βενιζέλο και Λοβέρδο που σοκάρουν (pics)

Η Πυθία καταγράφει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Όσοι παρακολουθείτε συστηματικά τη στήλη και εμπιστεύεστε το PERIODISTA.GR για την ενημέρωσή σας έχετε διαβάσει εδώ και καιρό για την συνθηκολόγηση της ντροπής του Αλέξη Τσίπρα με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, τα οποία όσο ήταν πρωθυπουργός τον είχαν πολεμήσει με λύσσα. Ένα από τα πεδία της πολεμικής που είχε δεχτεί ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν οι αποκαλύψεις για το “κόμμα Novartis”, για τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στο μεγάλο διεθνές σκάνδαλο.

Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ώρες, ο Αλέξης Τσίπρας επικοινωνεί με τα πρόσωπα αυτά και τους ζητά συγγνώμη. Το έκανε με τον Ανδρέα Λοβέρδο, το έκανε και με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Υποψιάζομαι ότι θα το κάνει και με άλλους.

Με βάση όλα τα παραπάνω έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ξέσπασμα του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας documento, Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος είχε σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος των δημοσιογραφικών αποκαλύψεων για τη σκοτεινή υπόθεση. Είναι προφανές ότι δεν αντέχει να παρακολουθεί τον δημόσιο αυτοεξευτελισμό του Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε το μπαράζ αναρτήσεων που κάνει ο Κώστας Βαξεβάνης:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παγκόσμια οικονομική κατάρρευση αν το Ισραήλ χτυπήσει το Ιράν – Η ανάλυση της Citigroup

Καθώς η προοπτική μιας διευρυμένης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή...

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...