Μετωπική επίθεση Κύρτσου σε κυβέρνηση Μητσοτάκη και Άδωνι! (pics)

Η δικαίωση των εργαζομένων της efood δείχνει ότι με αγωνιστικές κινητοποιήσεις και την πίεση της κοινής γνώμης οι «συνεργάτες» αναγνωρίζονται σαν ασφαλισμένοι μισθωτοί.

Αυτός είναι ο δρόμος για να μη μετατραπούν οι υπηρεσίες της ψηφιακής εποχής σε κοινωνικό,ασφαλιστικό εφιάλτη.

Μετά τις αντιδράσεις από τρολ του Άδωνι, επανήλθε δριμύτερος.

Αρκετοί ενοχλήθηκαν από τη βασική μου θέση κατά της ανασφάλιστης εργασίας στα delivery και γενικότερα στις υπηρεσίες της ψηφιακής εποχής.
«Μπέζοι» της συμφοράς που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι με την κατάχρηση της «ευελιξίας» πάμε σε κοινωνικό,ασφαλιστικό αδιέξοδο.

ΠΗΓΗolympia.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.