Μεταβολές και κινητικότητα στις εφημερίδες του ομίλου Φιλιππάκη – Οι νέες ταυτότητες

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει κινητικότητα στις δομές των εφημερίδων του Γιάννη Φιλιππάκη, τουλάχιστον ως προς τα τυπικά στοιχεία των εκδόσεων με τις αλλαγές που παρατηρούνται στις ταυτότητες των εντύπων. Από αυτήν την εβδομάδα οι δύο στοιχηματικές εφημερίδες του Ομίλου που κυκλοφορούν Τρίτη και Παρασκευή, το 1-2-X και η King Bet, αναφέρονται ως εκδόσεις της «Δημοκρατικής Ενημέρωσης» αντί της «Αθλητικής Ενημέρωσης» που αναγραφόταν στις ταυτότητές τους έως την περασμένη εβδομάδα. Στην περίπτωση της King Bet η «Δημοκρατική Ενημέρωση» είχε αντικαταστήσει πέρσι τις «Μελλοντικές Εκδόσεις» στις οποίες ανήκε η εφημερίδα πριν από την πώλησή της στον Όμιλο.

Αλλαγή υπάρχει και στα τελευταία φύλλα της Live Sport. Στην ένδειξη «Έκδοση» αναγράφεται η «Αθλητική Ενημέρωση, Ετερόρρυθμη Εταιρεία» και ως «Μέτοχος σύμφωνα με τον νόμο» ο Ιωάννης Φιλιππάκης, ενώ μέχρι πρότινος αναφέρονταν αντιστοίχως η «Αθλητική Ενημέρωση Α.Ε.» και η Αικατερίνη Σταμπολίτη. Αλλαγή υπάρχει και στην αναφορά «Νόμιμος εκπρόσωπος» στην οποία αναγραφόταν ο Γεώργιος Ν. Φιλιππάκης και τώρα ο Ιωάννης Φιλιππάκης (αδελφός του εκδότη και στέλεχος της επιχείρησης), ενώ άλλαξε τυπικά και η ταχυδρομική διεύθυνση των γραφείων από Αυτομέδοντος 3 σε Ερατοσθένους 1. Πρόκειται για δύο γειτονικά κτίρια στα οποία στεγάζονται τα δημοσιογραφικά γραφεία, οι διοικητικές υπηρεσίες και το τεχνικό τμήμα του Ομίλου.

Η αλλαγή των συμβάσεων και οι μισθοδοσίες

Εργαζόμενοι του Ομίλου ενημερώθηκαν ότι θα γίνουν νέες συμβάσεις με τις εταιρείες που αναφέρονται πλέον στις ταυτότητες, χωρίς να αλλάξουν τα εργασιακά και οικονομικά δεδομένα. Στην King Bet είχε υπάρξει προ έτους άλλη μία αλλαγή στις συμβάσεις, πάντα χωρίς να επηρεάζονται τα δεδομένα και η προϋπηρεσία κάθε εργαζόμενου.

Βελτιωμένη η ροή της μισθοδοσίας

Το τελευταίο καιρό υπάρχει σε έντυπα του Ομίλου βελτίωση στον χρόνο που καταβάλλονται οι μισθοδοσίες και τουλάχιστον τον φετινό Δεκέμβριο οι συνθήκες φαίνονται καλύτερες από τον αντίστοιχο μήνα του 2023.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;