Μετά τη συνάντηση με τον Κασσελάκη ο Δημήτρης Παπανώτας ήπιε καφέ με τον Ανδρουλάκη και ζητά από τον κόσμο να τον στηρίξει (pic)

Σε παρέμβασή του στα social media ο Δημήτρης Παπανώτας αναφέρει τα ακόλουθα:

Ήπια σήμερα ένα καφέ με τον Νίκο Ανδρουλάκη. Και ήθελα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου μαζί σας. Με εσάς τους σκεπτόμενους προοδευτικούς πολίτες που εδώ ανταλλάσσουμε απόψεις…
Η ΝΔ καταλαβαίνει ότι τα ψωμιά της κυβέρνησης Μητσοτάκη τελειώνουν… Περνάει τέλη Ιουλίου από τη βουλή κρίσιμα για την ζωή μας αλλά και για την ποιότητα της δημοκρατίας στη χώρα μας νομοσχέδια… Φροντίζει για τη συγκάλυψη σκανδάλων με τρόπο προκλητικό… Τα μπάνια του λαού νομίζουν ότι θα κρατήσουν τις μάζες στη θερινή ραστώνη και μακριά από την ενημέρωση…Πετάνε και ένα παραπέτασμα καπνού, λέγε με πισίνα Κασσελάκη, κι έξω από την πόρτα!
Εμείς όμως είμαστε εδώ! Παρακολουθούμε και βλέπουμε ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο. Η υπόθεση της κοινής έκφρασης των κομμάτων της κεντροαριστεράς πρέπει να προχωρήσει εδώ και τώρα. Γρήγορα! Αυτό είναι το σημαντικό ζητούμενο κατά την άποψή μου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει να αντιμετωπίσει τις εσωκομματικές εκλογές. Προηγείται μεν στις δημοσκοπήσεις αλλά υπάρχει χρόνος για παιγνίδια πολλών με πολλούς… Δεν πρέπει να αφήσουμε τον Ανδρουλάκη αστήρικτο. Είναι πολιτικός με βαθειά γνώση της Ευρωπαϊκής Πολιτικής αλλά και του πολιτικού συστήματος και παρασκηνίου στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες. Η στάση του μετά τις ευρωεκλογές έδειξε ότι δεν έχει ως κινητήριο δύναμη την ματαιοδοξία που άλλοι αντίπαλοί του μοστράρουν απροκάλυπτα. Ο Ανδρουλάκης είναι μία ελπίδα για την ενιαία κεντροαριστερά. Η δική του γνώση σε συνδυασμό με την ορμή του νεοφώτιστου που διαθέτει ο Κασσελάκης, θα μπορούσαν να φέρουν την πολιτική ανατροπή για να απαλλαγούμε από τα μπλε παράσιτα που μας πίνουν το αίμα αργά, γλυκά και μεθοδικά. Είναι καιρός να οδεύσουμε σε αυτή την κατεύθυνση και το βάρος πέφτει στους σκεπτόμενους πολίτες.
Πρέπει να στηρίξουμε τον Ανδρουλάκη να ξεπεράσει εμπόδια από κέντρα στο παρασκήνιο που προετοιμάζουν συμφωνίες και κάνουν μοιρασιές χωρίς τον ξενοδόχο. Κέντρα που η προπαγάνδα τους διαχέεται από τρόλ και παπαγαλάκια που αποπροσανατολίζουν και διαβάλλουν.
Στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στο συνέδριο του ΣΎΡΙΖΑ ΠΡΈΠΕΙ να κάνουμε το σωστό. Στηρίζουμε @androulakisnick και @skasselakis Και ελπίζουμε για το καλύτερο!

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Δημήτρης Παπανώτας, μετά τον αποκλεισμό του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, τα βρήκε ξανά με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Παπανώτα:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ