Μετά την Μάνδρου που πήγε στο Mega μεταγραφή-βόμβα στον ΣΚΑΪ

Από την Καλλιθέα «κατηφορίζει» στο Νέο Φάληρο η Άννα Κανδύλη. Λίγες ημέρες μετά την παραίτησή της από το Mega, η δημοσιογράφος εντάχθηκε στο δυναμικό του ΣΚΑΪ ενισχύοντας το δικαστικό ρεπορτάζ του καναλιού. Και ακολουθώντας την ακριβώς αντίστροφη πορεία από εκείνη της Ιωάννας Μάνδρου, η οποία έχει ήδη ανακοινωθεί από το «μεγάλο κανάλι».
«Ο ΣΚΑΪ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την δημοσιογράφο Άννα Κανδύλη. Η κα Κανδύλη, που έχει διαγράψει πολυετή πορεία στον χώρο του δικαστικού ρεπορτάζ, θα συμμετέχει με σχόλιο και αναλύσεις στα Δελτία Ειδήσεων και τις Ενημερωτικές Εκπομπές του σταθμού. Ο Όμιλος ΣΚΑΪ την καλωσορίζει και της εύχεται καλή επιτυχία!», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.