Μεγάλος γρίφος το πόστο που θα αναλάβει ο Χρήστος Φερεντίνος στον ΣΚΑΪ

Μεγάλος γρίφος το επόμενο πρότζεκτ που θα αναλάβει ο Χρήστος Φερεντίνος στον ΣΚΑΪ, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί τόπος κοινού ενδιαφέροντος μεταξύ του παρουσιαστή και του σταθμού.
Ο Χρήστος Φερεντίνος προτιμά να συνεχίσει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν με κάποιο τηλεπαιχνίδι -το Still Standing ολοκληρώνεται φέτος. Ο ΣΚΑΪ, όμως, με δεδομένο ότι τα παιχνίδια μέχρι τώρα δεν έχουν αποδώσει τα προσδοκώμενα, επιθυμεί ο παρουσιαστής να κάνει κάτι άλλο. Στο τραπέζι κατά καιρούς έχουν πέσει ως ιδέες τόσο κάποια μουσική εκπομπή όσο και talk show.

Θα έχει, λοιπόν, ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τι κατάληξη θα έχουν οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και ποια άποψη θα επικρατήσει.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ των media: Η υπόθεση Πυργιώτη ανοίγει τον φάκελο των δημοσιογράφων που πληρώνονται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο φάκελος Πυργιώτη ανοίγει τις αποκαλύψεις για χρηματοδοτούμενη σιωπή στα media και συμβάσεις με το Δημόσιο

Mega Channel: Θρίαμβος στην τηλεθέαση, παραφωνία στην προβολή – Τα ερωτήματα για τη «μονοκαλλιέργεια» Γιάμαλη

Το Mega Channel κυριαρχεί στην τηλεθέαση, αλλά η υπερπροβολή της Γιάμαλη προκαλεί ερωτήματα για εσωτερικές σκοπιμότητες

Πυργιώτη – Αβιράμ: Ο γάμος που ρίχνει φως στη σύγκρουση με τον Σκέρτσο

Η Πυργιώτη απαντά στον Σκέρτσο για τη Σύρο, με φόντο τη σχέση της με πρώην πρέσβη του Ισραήλ