Μεγάλη η αγωνία του Μαρινάκη, των παικτών και του κόσμου του Ολυμπιακού – Που θα δει τον τελικό του Conference ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ως μια μεγάλη προσφορά του MEGA και του ιδιοκτήτη της Alter Ego Media, Βαγγέλη Mαρινάκη στους Έλληνες φιλάθλους, χαρακτηρίζεται η μετάδοση του τελικού του Europa Conference League από το Μεγάλο κανάλι.
Το Mega εξασφάλισε και θα μεταδώσει παράλληλα με την Cosmote tv, τον ιστορικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τον Ολυμπιακό, τελικό του Europa Conference League.
Ολυμπιακός – Φιορεντίνα, ζωντανά την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 22:00 από το MEGA. Θα προηγηθούν και θα ακολουθήσουν ειδικές εκπομπές που θα καταγράψουν τα πάντα γύρω από την κορυφαία στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό.

Όπως διαβάζουμε στο zoornalistas.com:
Από το σπίτι του ή το Μέγαρο Μαξίμου θα παρακολουθήσει, όπως όλα δείχνουν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ο πρωθυπουργός έλαβε επίσημη πρόσκληση από την UEFA να δώσει το «παρών» στην OPAP Arena, στο τελευταίο φετινό παιχνίδι της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως θεωρείται σχεδόν βέβαιο – παρά την αντίθετη άποψη που έχουν κάποιοι κοντινοί του συνεργάτες – ότι δεν θα πάει.

Να συμπληρώσουμε εμείς ότι τρέμει το φυλλοκάρδι του Μαρινάκη, των παικτών και του κόσμου του Ολυμπιακού μήπως και ο Μητσοτάκης πάει στον τελικό. Δεν θα πάει καλά αυτό…

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ