Μεγάλη ανησυχία: Το μήνυμα της Λιάνας Κανέλλη στον Νίκο Χατζηνικολάου

Είναι καλά στην υγεία της η Λιάνα Κανέλλη μετά το ατύχημα που είχε στο στούντιο του Αντένα κατά την προγραμματισμένη αποχώρησή της. Λίγο πριν ο Νίκος Χατζηνικολάου την είχε διακόψει, λέγοντάς της ότι ήταν η πολλοστή παρέμβασή της όταν μιλούσε άλλος, εκείνη το αναγνώρισε διευκρινίζοντας ότι ήθελε να πει αυτό που επιχείρησε γιατί έπρεπε να φύγει. Η συζήτηση συνεχίστηκε με άλλους καλεσμένους και λίγο μετά ακούστηκε ένα «έπεσε, έπεσε», «η Λιάνα έπεσε».

Η κάμερα δεν έδειξε το περιστατικό και τον Χατζηνικολάου που σηκώθηκε για να βοηθήσει, η οθόνη καλύφθηκε με μια αδιαφανή κάρτα εκλογικών αποτελεσμάτων, υπήρξε αμηχανία και σε λίγο, όταν ο συντονιστής επανήλθε στη θέση του, είπε ότι υπήρξε ένα ατύχημα με τη Λιάνα Κανέλλη που χτύπησε στο πόδι και ότι ελπίζει να μην είναι κάτι σοβαρό. Ακόμα εξέφρασε τη στενοχώρια του για το περιστατικό γιατί έχει ιδιαίτερη αγάπη για τη Λιάνα, παρά τις κατά καιρούς διαφορές τους, και ότι τους δένει το επαγγελματικό παρελθόν τους από την εποχή τού παλιού Mega.

Μερικά λεπτά μετά τις 8 ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε ότι μόλις πήρε μήνυμα από τη Λιάνα Κανέλλη που τον ενημέρωνε ότι ήταν καλά και ότι είχε χτυπήσει στο γόνατο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...