Μεγάλη αγωνία για την Αναστασία Γιάμαλη στο Mega Channel του Μαρινάκη – Θέλει να μοιάσει στη Ράνια Τζίμα

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ενώ οι φανατικοί ακόλουθοί της στα social media, καθώς περιμένουν νέες αποκαλυπτικές της φωτογραφίες σαν εκείνη που ανέβασε πρόσφατα στο Intagram προκαλώντας σάλο, η Αναστασία Γιάμαλη μαθαίνω ότι ζει στιγμές αγωνίας. Παράλληλα στιγμές αγωνίας ζουν και διάφοροι επιτελείς του Mega Channel, που πήραν μεγάλο ρίσκο προσλαμβάνοντάς της. Η Αναστασία Γιάμαλη πέτυχε έναν από τους στόχους τη και αφού δεν κατάφερε να γίνει υπάλληλος του Αλαφούζου, έγινε τελικά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η αποκαλυπτική φωτογραφία της Αναστασίας Γιάμαλη
Η αποκαλυπτική φωτογραφία της Αναστασίας Γιάμαλη

Πόσοι πιστεύουν ότι θα τα καταφέρει; Αν κρίνω από όσα μαθαίνω ότι ακούστηκαν και ακούγονται στους διαδρόμους του Mega Channel ελάχιστοι. Δεν ξέρω αν το πιστεύει και η ίδια. Η απογευματινή ζώνη του Σαββάτου που την βόλεψαν επειδή δεν είχαν κάτι καλύτερο να βάλουν είναι δύσκολη ώρα. Είναι βέβαιο ότι οι τηλεθεατές θα προτιμήσουν να δουν κάποια εκπομπή μαγειρικής ή κάτι, τέλος πάντων, χρήσιμο και όχι την εκπομπή της Γιάμαλη, η οποία δεν έχω καταλάβει ακόμη τι θα είναι. Με το MeToo θα ασχολείται; Την woke ατζέντα θα προωθεί; Θα αποκαλύπτει τις παρενοχλήσεις τραγουδιστριών από τους γόνους των ολιγαρχών; Θα δοκιμάζει η Αναστασία χτενίσματα για να τα βλέπει μετά “κονσέρβα” στην τηλεόραση ή στο κινητό; Δεν ξέρω.

Η αγωνία πάντως είναι μεγάλη. Και επειδή δεν την λες και “πρώτο όνομα”, και επειδή δύσκολα θα κάνει νούμερα τηλεθέασης – λες και το έκαναν επειδή αναγκάστηκαν να την προσλάβουν για να της δείξουν μετά την έξοδο. ΝΤΡΟΠΗ. Δεν παίζουν έτσι με τις καριέρες, ειδικά προσώπων που δεν πίστευαν ότι θα κάνουν καριέρα στην ελληνική τηλεόραση – η αγωνία κορυφώνεται.

Πάντως, οι κακές γλώσσες μέσα στο Mega Channel λένε ότι θέλει να μοιάσει στην Ράνια Τζίμα, η οποία, όπως ας είχα αποκαλύψει, είχε διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην μεταγραφή της Γιάμαλη στον τηλεοπτικό σταθμό του Βαγγέλη Μαρινάκη. Λέτε να ονειρεύεται να παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων του Mega Channel; Δεν θέλω να χάσω τα μούτρα του Γιάννη Πρετεντέρη όταν το βλέμμα θα προδίδει τη σκέψη: “Τι μου φέρατε εδώ;”. Πάντως στο τρέιλερ και στις φωτογραφήσεις της… λίγο Τζίμα προσπαθεί να το “παίξει”. Δύσκολο να το πετύχει, αλλά εγώ επιβραβεύω την προσπάθεια.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ