Μεγάλη έκπληξη προκαλεί αυτό που συμβαίνει ανάμεσα σε Στέφανο Κασσελάκη και Νίκο Ευαγγελάτο

Από το enimerosi24.gr

Ακόμη και δημοσιογράφοι με πολλά χιλιόμετρα στο ρεπορτάζ της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, σοβαροί και αξιόπιστοι, δεν έχουν καμία πρόσβαση στον Στέφανο Κασσελάκη και το περιβάλλον του! Ως εκ τούτου οι ειδήσεις με ή χωρίς εισαγωγικά που αποδίδονται στον πρώην πρόεδρο ή το περιβάλλον του είναι, είτε εικασίες στην καλύτερη περίπτωση είτε απλώς φεικ νιούς!

Βεβαίως αυτό έχει εξήγηση γιατί συμβαίνει, αλλά δεν είναι της παρούσης, παρόλο που αποτυπώνει (στο μέγεθος που του αναλογεί), την κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ, στα media και φυσικά στους θεσμούς και τα κόμματα.

Πάμε λοιπόν παρακάτω. Αυτή τη στιγμή (και το γνωρίζουν πολύ καλά όσοι δημοσιογραφικά ασχολούνται με την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ), ο μοναδικός δημοσιογράφος που έχει πραγματικά πρόσβαση στον Κασσελάκη και το περιβάλλον του είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Και δεν ήταν τυχαία η χθεσινή παρέμβαση του πατέρα Κασσελάκη αποκλειστικά στο Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA… που είπε ότι «Δεν είναι εξερχόμενος, είναι ανερχόμενος» και «Θα είμαστε δίπλα του ό,τι αποφασίσει».

Όπως επίσης – θυμίζουμε, ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος είχε το προνόμιο να μπει πρώτος στο σπίτι του Κασσελάκη στο Κολωνάκι και να εξασφαλίσει αποκλειστικά πλάνα και συνέντευξη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ