Μαύρο πολιτικό χρήμα: Δύο (τελικά) τα διαμερίσματα στα Πετράλωνα – Η πασίγνωστη πολιτικός, ο επιχειρηματίας και οι 800.000 ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Τις προάλλες σας μετέφερα κάποιες από τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μου για το μαύρο πολιτικό χρήμα. Αφορμή ήταν τα όσα είχε πει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, για το “μαύρο πολιτικό χρήμα” και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων είχα γράψει τα ακόλουθα:

Συναντήθηκα με ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Να, για παράδειγμα, ένας μου είπε “Αν κάποιοι πήραν από τον ΣΥΡΙΖΑ μαύρο πολιτικό χρήμα, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ;”. Σωστό το ερώτημα. Ένας άλλος, συμπληρώνοντας τα κομμάτια του παζλ μου μίλησε για ένα διαμέρισμα στα Πετράλωνα, το οποίο ανήκει σε πρόσωπο της Showbiz και το οποίο είχε στενές σχέσεις με τον Αλέξη Τσίπρα. Προς Θεού δεν υπαινίσσομαι κάτι για τον πρώην πρωθυπουργό. Εξάλλου κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εντιμότητα και την ακεραιότητα του ανδρός, έστω και αν κάπνιζε τα πούρα στα κότερα των εφοπλιστών ή έμενε στις βίλες που ανακαίνιζαν οι εργολάβοι.

Ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει τον δρόμο στον Στέφανο Κασσελάκη
Ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει τον δρόμο στον Στέφανο Κασσελάκη


Το πουλάκι που κελαηδά χαρούμενα, μου λέει πάντως ότι κάποιος κορυφαίος υπουργός του Αλέξη Τσίπρα γνωρίζει πολλά. Και για το διαμέρισμα στα Πετράλωνα. Ποιος να είναι;

Άλλο πουλάκι μου μιλά για σύζυγο υπουργού του Αλέξη Τσίπρα που καθόταν σε γραφεία επιχειρηματιών και έφευγε με ένα βάρος στις τσέπες. Για ποιο πρόσωπο να πρόκειται άραγε;

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα: Η Πυθία αποκαλύπτει: Το «μαύρο πολιτικό χρήμα» στον ΣΥΡΙΖΑ, οι φήμες για σύζυγο πρώην υπουργού και το διαμέρισμα στα Πετράλωνα

Ενώ λοιπόν έγραψα όλα τα παραπάνω έρχεται ένα δημοσίευμα του edolio5 με τίτλο: Το διαμέρισμα στα λαϊκά Πετράλωνα που βλέπεις από τα παράθυρα το τρένο με τις βαλίτσες! Το μαύρο χρήμα που δόθηκε σε θηλυκό «κουτσό άλογο» που ήθελε να γίνει αρχηγός σε κόμμα. Tα 800.000€ που πήρε από στοιχηματζή. H Μαρία και η Έλενα που τα μετέφεραν στο πορτ – μπαγκαζ μέσα στην νύχτα σε δικηγόρο.

Το δημοσίευμα αυτό προσθέτει νέα δεδομένα καθώς οι πρωταγωνιστές των όσων σας έγραψα είναι τελείως διαφορετικοί από εκείνους στους οποίους αναφέρθηκα τις προάλλες. Επομένως το ερώτημα είναι το εξής: Υπάρχουν δύο διαμερίσματα στα Πετράλωνα;

Ακολουθεί ολόκληρο το δημοσίευμα του edolio5:

Κουβέντα στην κουβέντα με γνώστη του μαύρου χρήματος που μοιράζονται σε πολιτικούς έφτασε και η ώρα για το πόσα πήρε και από ποιον η νεαρά που πρωταγωνίστησε σε κυβέρνηση και σήμερα προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά.

Σε ένα διαμέρισμα στα Πετράλωνα, κόντα στις γραμμές του τρένου, στον 3ο όροφο όπου μένει στέλεχος στοιχηματικής εταιρείας, μετρήθηκαν δεσμίδα – δεσμίδα 800.000 ευρώ!

Η Μαρία – το στέλεχος του… στοιχηματζή – μαζί με την φίλη της Έλενα, τα έβαλαν στο πορτ μπαγκαζ και τα πήγαν στο σπίτι της φιλόδοξης πολιτικού, εκεί τα παρέλαβε ένας άλλος δικηγόρος – έμπιστος της νεαράς φιλόδοξης – και ύστερα κρατώντας βέβαια ένα μικρό μερίδιο, γύρω στις 30.000 ευρώ το επόμενο πρωί τα πήγε στον προορισμό τους όπου ήταν ένα γραφείο.

Ο επιχειρηματίας
Ο επ[ιχειρηματίας

Οι εκλογές έγιναν, αλλα το μαγαζι πάτωσε. Όπως καταλαβαίνετε και χρήματα πήρε και προβολή είχε οπότε το αποτέλεσμα ήταν ανεξήγητο οπότε για να μην επιστρέψει τα λεφτά απόφασισε να κάνει την πρόεδρο κάνοντας ένα κομματίδιο.

Η φιλική μου συμβουλή προς τον μεγάλο έχω να ομολογήσω ιδιοκτήτη στοιχηματικής εταιρείας είναι ότι καλό θα ήταν να κάνει την έρευνα του και να μην επενδύει σε… «κουτσά άλογα»! Εδώ που τα λέμε βέβαια είναι φίλος και με το πρωθυπουργικό περιβάλλον και κατά συνέπεια τα πολλά τα έχει βάλει σε καλό χρώμα στο τραπέζι της ρουλέτας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ