«Μακάρι να είχε η χώρα 10 Παπασταύρου», αλλά για να ακούσει τον Σαμαρά και τον Καραμανλή δεν πήγε ούτε ένας – Δεν τον άφησε η Μαρέβα (vid)

Η Πυθία σχολιάζει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Ο Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος απομακρύνθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τον εξευτελισμό του, μαζί με τον Γιάννη Μπρατάκο, στη βίλα του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, υπήρξε στενότατος συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Το πόσο στενός συνεργάτης υπήρξε θα το καταλάβετε στο βίντεο που ακολουθεί:

Είδατε; 10 Παπασταύρου έπρεπε να έχει η χώρα, λέει ο Αντώνης Σαμαράς για τον Σταύρο Παπασταύρου, ο οποίος μετά τις περιπέτειες, την στοχοποίηση και την πολιτική απομόνωση βρέθηκε ξανά στο Μαξίμου για να διασυρθεί με την υπόθεση της επίσκεψής του στη βίλα του εφοπλιστή Μαρινάκη.

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Μου λένε ότι ο Σταύρος Παπασταύρου ήθελε πάρα πολύ να πάει στο Μέγαρο Μαξίμου. Αλλά βλέπετε, ο Παπασταύρου είναι κολλητός φίλος της Μαρέβας Μητσοτάκη, η οποία μάλιστα τον ήθελε και υπουργό στον τελευταίο ανασχηματισμό. Επειδή ο Αντώνης Σαμαράς ήταν βέβαιο ότι θα εξαπέλυε, όπως και συνέβη, σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, εκείνος ρώτησε την Μαρέβα: “Θα μπορούσα να πάω στην εκδήλωση που θα μιλήσει ο Αντώνης;”. Λένε ότι η Μαρέβα του απάντησε “Όχι Σταύρο, δεν θα πας”.

Κάπως έτσι, από τους δέκα Παπασταύρου που δήθεν χρειάζεται η χώρα, δεν πήγε ούτε ένας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...