Μαζί σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γιώργο Παπανδρέου

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Δεν ήταν τυχαία η αναφορά του Χρήστου Σπίρτζη ότι δύο πρώην πρωθυπουργοί, οι οποίοι βέβαια είναι καταδικασμένοι στη συνείδηση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες στο πλαίσιο των διεργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο, στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Ούτε βέβαια ήταν τυχαία η παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στην εκδήλωση για το ίδρυμα του Αλέξη Τσίπρα και οι συμπάθειες ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Ούτε βέβαια είναι τυχαίο ότι ο Γιώργος Παπανδρέου στηρίζει στο παρασκήνιο την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, τον οποίο θεωρεί μεταβατική λύση, το πρόσωπο που θα αναλάβει για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ τη διαπραγμάτευση με στελέχη από τον ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς του οποίου η διαπλοκή σχεδιάζει να ηγηθεί ο Αλέξης Τσίπρας.

Καλά πληροφορημένες πηγές μου λένε ότι εντείνονται στο παρασκήνιο οι συνεννοήσεις ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και στον Γιώργο Παπανδρέου. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι οι δύο πρώην πρωθυπουργοί σχεδιάζουν από κοινού τα επόμενα βήματα για τον νέο φορέα η ιδρυτική διακήρυξη του οποίου συντάσσεται στα γραφεία των τραπεζιτών και άλλων εξωθεσμικών παραγόντων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ