Μία συνάντηση στο Κολωνάκι λέει πολλά: Τουλάχιστον δύο μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι βλέπουν θετικά την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, έχει ήδη δηλώσει παρών στις εξελίξεις για την Κεντροαριστερά. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, ωστόσο, αν θα είναι υποψήφιος – που θα είναι τρομακτικό και καταστροφικό λάθος για τον ίδιο – αν και δέχεται ασφυκτικές πιέσεις από κύκλους εντός κι εκτός ΠΑΣΟΚ. Και βέβαια, αν λέει κάτι αυτό, απάντησε χθες στις απειλές του Νίκου Ανδρουλάκη.

Μαθαίνω, αναγνώστριες και αναγνώστες μου, συντρόφισσες και σύντροφοι, ότι δύο μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι βλέπουν με πολύ θετικό μάτι ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Κάπως έτσι ξεκινούν οι σχέσεις διαπλοκής.

Αν κρίνω δε από μία συνάντηση που είχαν σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και η Νάντια Γιαννακοπούλου με πασίγνωστο δημοσιογράφο, γνωστό γελωτοποιό διαφόρων αφεντάδων, που του αρέσουν τα γιαούρτια τότε οι φήμες που οργιάζουν, μάλλον έχουν βάση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ