Μία αποκαλυπτική συζήτηση και άγνωστο παρασκήνιο από τις ΗΠΑ: Κάτι βλέπουν και φοβούνται στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Στέφανο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Πρόσωπο που έχει θητεύσει παλαιότερα κοντά σε πρωθυπουργό, στο υπουργείο Εξωτερικών και κινείται με πολύ μεγάλη ευκολία στους διαδρόμους πρεσβειών ισχυρών κρατών και στα κλειστά σαλόνια των Βορείων Προαστίων επικοινώνησε χθες μαζί μου για να κάνει τις εβδομαδιαίες εκτιμήσεις του για τις ευρωεκλογές που έρχονται.

Τα όσα μου είπε έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Κρατάω τα όσα επισήμανε σχετικά με την υπόθεση του Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη και τη στρατηγική που ακολουθεί το Μέγαρο Μαξίμου, δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η διεφθαρμένη παρέα του, έναντι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι έχουν δει με τον Στέφανο Κασσελάκη, κάτι έχουν βρει στις έρευνες και τις δημοσκοπήσεις και κάτι φοβούνται”, μου είπε μεταξύ πολλών άλλων. Μία ανόητη υπόθεση, αυτή του Πόθεν Έσχες, έχει γίνει το πεδίο που επιλέγει η Νέα Δημοκρατία να αντιπαρατεθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη. Αυτό δείχνει φόβο”. Φόβο των κυβερνώντων βεβαίως, βεβαίως.

Πράγματι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η διεφθαρμένη και αποτυχημένη παρέα του αδυνατούν να μιλήσουν επί των πραγματικών προβλημάτων. Τους ρωτά ο Κασσελάκης για την ακρίβεια και απαντούν “Πόθεν Έσχες”. Τους ρωτά για τα προβλήματα του ελληνικού λαού, απαντούν “Πόθεν Έσχες”. Το πέρασμα της ΝΔ του Μητσοτάκη, εξάλλου, από τη διακυβέρνηση της χώρας είναι καταστροφικό. Τα ποσοστά δε της Νέας Δημοκρατίας κατρακυλούν. Η δυσαρέσκεια είναι μεγάλη και οι διεθνείς εξελίξεις προσεχώς θα δρομολογήσουν κοσμογονικές αλλαγές που αναμφίβολα θα επηρεάσουν και την εσωτερική πολιτική σκηνή.

Επίσης, ο πάντα καλά πληροφορημένος συνομιλητής μου, που επί δεκαετίες κινείται ως διαδρομιστής σε υπερατλαντικά σαλόνια μου είπε: “Να ξέρεις, ότι στις ΗΠΑ γίνεται πανηγύρι υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη. Και ο νοών νοείτω”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...