Μήνυση Μπιμπίλα κατά Καρκά και Φιλιππίδη – Τι είπε ο Γιάννης Απατσίδης (vid)

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ετοιμάζει μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα κατά του Γιώργου Καρκά αλλά και Πέτρου Φιλιππίδη, όπως αποκάλυψαν μέσα από την Super Κατερίνα.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού Γιάννης Απατσίδης επιβεβαίωσε την είδηση στην εκπομπή του Alpha, τονίζοντας πως θα ασκηθούν όλα τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα όσων έχουν στοχοποιήσει και συκοφαντήσει τον Σπύρο Μπιμπίλα.

«Και στον Πέτρο Φιλιππίδη θα ασκηθεί μήνυση για τη συκοφαντική του αναφορά, η οποία διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης. Δεν έχει καμία σημασία αν το πήραν πίσω, οι συκοφαντικές αναφορές δεν λαμβάνονται πίσω μέσω συνηγόρων αλλά μέσω των συκοφαντών που ζητούν συγγνώμη. Συντάσσονται τα δικόγραφα» τόνισε ο κ. Απατσίδης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.