Μήνυση από γνωστή δημοσιογράφο που την παρουσίασαν ως υποψήφια με τη ΝΔ

Η εταιρεία GPO πραγματοποιεί δημοσκοπική έρευνα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για τις επικείμενες εθνικές εκλογές, και στο ερωτηματολόγιο για την προτίμηση των πολιτών στους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, εμφανίζεται το όνομα της δημοσιογράφου της ιστοσελίδας stonisi, Ανθής Παζιάνου η οποία όπως λέει δεν κατεβαίνει στις εκλογές ως βουλευτής.

Η Ανθή Παζιάνου, που είναι, επίσης, ανταποκρίτρια της εφημερίδας «Καθημερινή» και του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, είναι γνωστό, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ότι «δεν θα είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά ούτε και με κάποιο άλλο κόμμα».
Μάλιστα, δημοσιογράφος και ιστοσελίδα θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, επισημαίνοντας ότι «Η σκόπιμη επιλογή να εμφανιστεί το όνομά της ανάμεσα σε υποψηφίους του κυβερνώντος κόμματος, στοχοποιεί τόσο την ίδια και την επαγγελματική της ιδιότητα και αξιοπιστία ως δημοσιογράφου, ενώ εντάσσεται σε ακόμα μία τακτική ανήθικης στοχοποίησης της ηλεκτρονικής εφημερίδας “Στο Νησί, Stonisi.gr”».
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα: «Σε επικοινωνία που είχαμε με την GPO, η εταιρεία αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για την “αξιοπιστία” της έρευνας. Παράλληλα, σύμφωνα με επίσημες πηγές της Νέας Δημοκρατίας, δεν έχει δοθεί κάποια εντολή από το κυβερνών κόμμα για διεξαγωγή τέτοιας δημοσκόπησης».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;