Μήνυμα του Κασσελάκη στον Τσίπρα από το μαγαζί του Βαρδινογιάννη (vid)

Μήνυμα στον Αλέξη Τσίπρα ότι «πρέπει να είμαστε όλοι διαφανείς» έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης με τις αποκλειστικές δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Τσαμούρη.

Στην ερώτηση της πολιτικής και διπλωματικής συντάκτριας του Star αν θεωρεί ει πως πίσω από τα σενάρια για συγκόλληση με το ΠΑΣΟΚ είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Κασσελάκης δήλωσε συγκεκριμένα:

Κασσελάκης: «Πετάει» το γάντι στον Αλέξη Τσίπρα – «Ανάλαβε ή στήριξέ με…»

«Δε θεωρώ ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι πίσω από αυτά τα σενάρια, θεωρώ ότι όντως υπάρχει ένα μήνυμα για συνεργασία … Υπάρχει και ένα ξεκάθαρο μήνυμα από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ότι πρέπει να είμαστε μια κυβερνητική παράταξη αυτόνομη».

Ο Αλέξης Τσίπρας το 2023 μετά την εκλογική συντριβή
Ο Αλέξης Τσίπρας το 2023 μετά την εκλογική συντριβή

Όσον αφορά το αν υπάρχει υπονόμευσή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε στον σχετικό διάλογο με τη δημοσιογράφο του Star:

Στ. Κασσελάκης: Πρέπει όλοι να είμαστε διαφανείς. Προσωπικά είμαι διαφανής και λέω η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να έχει τον πρώτο ρόλο, τον πρώτο λόγο και να είναι σε οποιαδήποτε συνεννόηση και να είναι η ηγεσία του μελλοντικού σχήματος. Πιστεύω ότι όλοι οι βουλευτές, όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να μπορούν να πουν αυτό».

Κ. Τσαμούρη: Μηδενός εξαιρουμένου;

Στ. Κασσελάκης: Ναι, μηδενός εξαιρουμένου.

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τις εσωκομματικές διαδικασίες, ο αρχηγός του κόμματος ανέφερε:

«Κανείς δε θέτει εαυτόν εκτός οργάνων επειδή λέει μια άποψη, από την άλλη υπάρχει μια κοινωνική ανάγκη και μια κομματική ανάγκη και εξυγίανσης και εκσυγχρονισμού. Αυτήν την ανάγκη την υπηρετεί ένας πρόεδρος ο οποίος εξελέγη με αυτό το μήνυμα και πιστεύω ότι αυτό είναι που θέλει η βάση μας. Εάν θεωρεί οποιοδήποτε στέλεχος ότι η βάση έχει άλλη άποψη μπορεί να κινήσει τις διαδικασίες να το αποδείξει».

Τριβές στον ΣΥΡΙΖΑ για τα οικονομικά – Nέα δωρεά από τον Στέφανο Κασσελάκη

Σχετικά με την «τρύπα» ενός εκατ. ευρώ στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ, o κ. Κασσελάκης δήλωσε: «Θα συζητήσουμε με την οικονομική επιτροπή της Κεντρικής Επιτροπής. Υπάρχουν τρόποι, είναι δύσκολο, αλλά στο τέλος της ημέρας ο ελληνικός λαός πρέπει να ξέρει ότι όταν γίνουμε κυβέρνηση δε θα πρέπει να πάρουμε άδεια απο κανέναν για να εφαρμόσουμε τις προτάσεις μας».

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...