Μήνυμα Ραγκούση στον Μητσοτάκη μετά τις αποκαλύψεις για τη βίλα στην Τήνο: «Αγαπητέ Κυριάκο, εδώ πληρώνονται όλα!» (pic)

Με αφορμή το πρωτοσέλιδο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Κυριακάτικη Δημοκρατία», ο Γιάννης Ραγκούσης δίνει σκληρή απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη βγαίνοντας έτσι στην “αντεπίθεση” για το σπίτι που ενοικιάζει στην διάσημη πλατφόρμα, προαναγγέλλοντας επίσης και δηλώσεις.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο πρωθυπουργός διαθέτει έπαυλη που την ενοικιάζει στην πλατφόρμα Airbnb στην Τήνο από το 2014.

Σειρά ερωτημάτων επίσης θέτει το πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η «Κυριακάτικη Δημοκρατία» για «την άδεια βραχυχρόνιας μίσθωσης της βίλας» του πρωθυπουργικού ζεύγους στην Τήνο.

Δηλώθηκαν τα εισοδήματα από την ενοικίαση στο «πόθεν έσχες» και στην Εφορία;», αναρωτιέται η εφημερίδα, αποκαλύπτοντας το έγγραφο με το οποίο είχε δοθεί στον κ. Μητσοτάκη το ειδικό σήμα λειτουργίας με βάση το νόμο 4179/2013 για την «τουριστική επιπλωμένη έπαυλη», η οποία εισήχθη σε ειδικό καθεστώς μίσθωσης.
Ποιο ήταν το ύψος των εισοδημάτων που μπορεί να να αποκόμισε από αυτή την κίνηση (εάν τελικά ενοικίασε τη βίλα) και κατά πόσον αυτά τα εισοδήματα δηλώθηκαν στην εφορία;
Την ενοικιάζει ακόμα και σήμερα;

Το δημοσίευμα κάνει λόγο πως στο πόθεν έσχες του πρωθυπουργού το 2021 τα τετραγωνικά της έπαυλης για πρώτη φορά εμφανίζονται να είναι 471,30, ενώ στα προηγούμενα 415,85! Όπως διευκρινίζεται «η βίλα είχε αυθαίρετες κατασκευές και, μάλιστα, μεγέθους 55 τμ(!), τις οποίες νομιμοποίησε χρησιμοποιώντας τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου 4495/2017».

Ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ σημειώνει «επειδή δεν είμαστε ίδιοι, δεν θα κρυφτώ πίσω από εσένα, ή πίσω από συμψηφισμούς. Αύριο Κυριακή θα δημοσιεύσω την πλήρη δήλωσή μου.

Yπογραμίζει δε, ότι θα απευθύνει δημόσια, δύο συγκεκριμένες προκλήσεις προς τον πρωθυπουργό, τονίζοντας με νόημα

«θα τολμήσεις να ανταποκριθείς;»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Ραγκούση

Αγαπητέ Κυριάκο, εδώ πληρώνονται όλα!

Όμως επειδή δεν είμαστε ίδιοι, δεν θα κρυφτώ πίσω από εσένα, ή πίσω από συμψηφισμούς.

Αύριο Κυριακή θα δημοσιεύσω την πλήρη δήλωσή μου.

Ταυτόχρονα θα απευθύνω δημόσια, δύο συγκεκριμένες προκλήσεις προς εσένα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα