Μήνυμα για ανατροπή των συσχετισμών έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας – Ποιος είναι τώρα ο στόχος του

«Η συνεδρίαση της νέας εκλογικής επιτροπής είναι χειροπιαστή απόδειξη ότι ακούμε το μήνυμα των πολιτών και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γίνουμε καλύτεροι, να αλλάξουμε εν κινήσει» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνεδρίασης της εκλογικής επιτροπής.

«Βάζουμε τον πήχη ψηλά και κινητοποιούμε κάθε ανθρώπινο πόρο προκειμένου να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο που είναι η ανατροπή των συσχετισμών» τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Όπως σημείωσε, «έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών, αλλά και επίγνωση ότι ο λαός ζητά απαντήσεις στα μεγάλα θέματα που αφορούν την καθημερινότητά του».

Τόνισε επίσης ότι «η απόφασή μας είναι το επόμενο διάστημα να επιχειρήσουμε να επανασυστήσουμε τις προγραμματικές θέσεις και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία. Οι προγραμματικές μας θέσεις θα είναι στο επίκεντρο της καμπάνιας μας και της προεκλογικής μας εκστρατείας».

«Πάμε να ανατρέψουμε τους συσχετισμούς και σε κάθε περίπτωση να αποτρέψουμε μια εφιαλτική προοπτική μιας παντοδύναμης και ανεξέλεγκτης Δεξιάς» σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Υπενθυμίζεται ότι η εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό πνευματικό κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», στο Αιγάλεω.

Η Κουμουνδούρου ανακοίνωσε χθες τη σύνθεση της εκλογικής επιτροπής που εχει αναλάβει τον συντονισμό του εκλογικού αγώνα εν όψει της νέας αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου. Στην Επιτροπή συμμετέχουν υποψήφιοι του κόμματος, μέλη του think tank του Αλέξη Τσίπρα και πολιτικά στελέχη της νεότερης γενιάς, με την Κουμουνδούρου να αναφέρει πως στόχος είναι να συνδυαστούν η τεχνοκρατική επάρκεια, η πολιτική εμπειρία και η απαιτούμενη φρεσκάδα και ανανέωση.

Η διαδικασία ανασύνταξης στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προχωράει με γοργούς ρυθμούς, αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου, σημειώνοντας ότι «ο Αλέξης Τσίπρας κάνει πράξη τη δέσμευσή του στην Κεντρική Επιτροπή για αλλαγή της εικόνας του κόμματος».

Ακολουθεί η σύνθεση της νέας Εκλογικής Επιτροπής:

Ράνια Σβίγκου
Πόπη Τσαπανίδου
Αλέξης Χαρίτσης
Κατερίνα Νοτοπούλου
Ράνια Θρασκιά
Κώστας Ζαχαριάδης
Διάνα Βουτυράκου
Νικόλας Φαραντούρης
Διονύσης Τεμπονέρας
Ευάγγελος Αποστολάκης
Γρήγορης Θεοδωράκης
Χάρης Μαμουλάκης
Έφη Αχτσιόγλου
Αθηνά Λινού
Δημήτρης Λυριτσής
Τζένη Λειβαδάρου
Κινυούα Μάινα Νικόδημος
Μακρίνα- Βιόλα Κώστη
Γιώργος Χουλιαράκης
Γιώργος Καραμέρος

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ