Μάχη για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ: Τι λένε οι 7+1 διεκδικητές

Οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ εκφράζουν τις θέσεις τους και ετοιμάζονται για καλοκαιρινές περιοδείες, ενώ βρίσκονται και σε στάση αναμονής για τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Νίκος Ανδρουλάκης, Μιλένα Αποστολάκη, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Χάρης Δούκας, Γιάννης Κανελλάκης και Μιχάλης Κατρίνης είναι οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ, ενώ την υποψηφιότητά της θα ανακοινώσει όπως όλα δείχνουν και η Άννα Διαμαντοπούλου στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Για το εάν μπορεί να συγκεντρώσει τις 5.000 υπογραφές το περιβάλλον της πρώην υπουργού δηλώνει ότι αυτή η προϋπόθεση θα ξεπεραστεί εύκολα.

Νίκος Ανδρουλάκης: «Με ενότητα, σοβαρότητα και προοδευτικό σχέδιο θα παλέψω για τον κόσμο της παράταξης και το ΠΑΣΟΚ θα κυβερνήσει τη χώρα. Είμαστε ένας αυτόνομος πολιτικός πόλος».

Μιλένα Αποστολάκη: «Είναι σήμερα ιστορική, κοινωνική και πολιτική αναγκαιότητα η μεγάλη επιστροφή της πλειοψηφικής δημοκρατικής παράταξης, για να φέρει στον τόπο τη νέα αλλαγή».

Παύλος Γερουλάνος: «Θέλω να γίνω η δύναμη που χρειάζεται ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα που θέλουν να δημιουργήσουν. Να δημιουργήσουν κοινωνικό, πολιτισμικό και οικονομικό πλούτο».

Νάντια Γιαννακοπούλου: «Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται μια επανεκκίνηση. Να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα που εμφανίστηκε και πέρυσι στις βουλευτικές εκλογές, αλλά πολύ πιο καθαρά φέτος».

Χάρης Δούκας: «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ. Πρέπει όλοι μαζί να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο της επιβίωσης και να ανοίξουμε έναν νέο κύκλο, τον κύκλο της υπέρβασης. Θα κερδίσουμε, να είστε σίγουροι».

Γιάννης Κανελλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ το έχουν αγνοήσει οι πάντες. Συνεχίζονται τα λάθη. Οι υποψήφιοι δεν αγγίζουν τα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη. Επαφή με την καθημερινότητα».

Μιχάλης Κατρίνης: «Το μήνυμα των πολιτών είναι ένα: Μεγάλη Παράταξη, κόμμα εξουσίας ικανό να κυβερνήσει. Μια μεγάλη διαχωριστική γραμμή που χωρίζει το ΠΑΣΟΚ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Σε νέες εντάσεις με αφορμή τη διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού του ΠΑΣΟΚ μπαίνουν τώρα οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ.

Κύκλοι του ΠΑΣΟΚ τονίζουν στο topontiki.gr ότι όλοι όσοι έχουν ανακοινωθεί έχουν εκφράσει την επιθυμία τους διότι ο δρόμος προς την επισημοποίηση των υποψηφιοτήτων περνάει μέσα από την Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ).

Μάλιστα, το γεγονός ότι εδώ και μέρες υπάρχει συζήτηση για το «μπλόκο» που προβλέπει το καταστατικό του κόμματος σε ό,τι έχει να κάνει με την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα φέρνει νέες εντάσεις αλλά και εκατέρωθεν βολές ανάμεσα στον δήμαρχο Αθηναίων και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ