Λύνονται οι απορίες για την Αθηνά Λινού: Πάνω από 4.000.000 ευρώ επί Μητσοτάκη – Θα την διαγράψει ο Στέφανος Κασσελάκης;

Η Πυθία σχολιάζει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Η Αθηνά Λινού ξέσπασε σε κλάματα τις προάλλες για να δημιουργήσει κλίμα σε βάρος του έντιμου και ακέραιου Παύλου Πολάκη, όταν ο τελευταίος επισήμανε τα αυτονόητα σχετικά με την προκλητική συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη.

Η Αθηνά Λινού νωρίτερα είχε αποθεώσει τον Άδωνι Γεωργιάδη, όταν εκείνος είχε αναλάβει καθήκοντα υπουργού Υγείας.

Η Αθηνά Λινού χειροκρότησε τον Άδωνι τις προάλλες, όταν ο τελευταίος χυδαιολογούσε σε βάρος του Παύλου Πολάκη.

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ωστόσο της ιστοσελίδας thefaq.gr, έλυσε πολλές από τις απορίες μας. Η οικογενειακή επιχείρηση της Λινού έλαβε πάνω από 4.000.000 ευρώ επί Κυριάκου Μητσοτάκη. Ποιος δεν θα έβαζε τα κλάματα; Καταλαβαίνουμε συνάμα για ποιον λόγο την υποστηρίζει ολόκληρο το σύστημα της γαλάζιας διαπλοκής και της διεφθαρμένης κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Λοιπόν, για να τελειώνουμε. Είναι πρόκληση για τον δημοκρατικό κόσμο η Αθηνά Λινού να ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ήδη από τον Στέφανο Κασσελάκη. Είναι πρόκληση ο Στέφανος Κασσελάκης να έχει διαγράψει τον Παύλο Πολάκη για τα δάκρυα της Αθηνάς Λινού, τα οποία δεν έπεισαν κανέναν σοβαρό άνθρωπο εκτός από γαλάζιες αμοιβάδες, δημοσιογράφους και τρολ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ