Λίγα παλιοτόμαρα και χρήσιμοι ηλίθιοι στην Ελλάδα έμειναν να στηρίζουν τον εγκληματία πολέμου Νετανιάχου και το Ισραήλ – Ποια είναι τα γαλάζια τρολς (μέρος δεύτερο)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Πρόσφατα σας είχα γράψει ποια είναι τα γαλάζια τρολς που – το πολύ – για μια τυρόπιτα στηρίζουν το Ισραήλ.

Μιλάμε για θλιβερές υπάρξεις, πρόσωπα που γνωρίζουμε ποια είναι και δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να τους “βγάλω” την κουκούλα γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι παρέα με τον κάθε πικραμένο.

Δεν είναι δύσκολο να τα εντοπίσετε. Θα δείτε να έχουν καρφιτσωμένες σημαιούλες του Ισραήλ και της Ουκρανίας στα προφίλ τους. Μιλάμε για επαγγελματίες χρήσιμους ηλίθιους, για διαχρονικούς καρπαζοεισπράκτορες που ενίοτε τους νοικιάζουν ως κοινό στο στούντιο τηλεοπτικών – πολιτικών το σόου για να κάνουν ερωτήσεις σε πολιτικούς, που θα τους δείτε (από κάποιο πρακτορείο;) ως παίχτες σε τηλεπαιχνίδια ή θα τους εντοπίσετε να βλέπουν και στη συνέχεια να παίζουν… survivor (όχι το κανονικό) με τους φίλους τους. Χρήσιμοι ηλίθιοι με πατέντα και περικεφαλαία, λούζερς από την ημέρα που γεννήθηκαν, θύματα μπούλινγκ από μικροί για την εμφάνισή τους ή το επίθετό τους, με θητεία στη ΔΑΠ – ΝΔΦΚ και διαμονή στο παιδικό δωμάτιο μέχρι τα 40. Μπορεί να είπαν και “μαμά” στα 20. Άτομα, σχετικά αμόρφωτα, που αναπαράγουν Άννα Μαρία Λογοθέτη και Βουλαρίνο. Για τέτοια κατάντια, παρακμή και λουμπεναρία μιλάμε.

Λοιπόν, κοιτάξτε να δείτε. Πολύς κόσμος απορεί. “Γιατί τα γαλάζια τρολς στηρίζουν με τόσο πάθος τον Νετανιάχου;” αναρωτιούνται οι κανονικοί άνθρωποι. Η απάντηση είναι απλή: Διότι είναι εθισμένοι επαγγελματίες χρήσιμοι ηλίθιοι. Και όσο πιο πορωμένοι είναι, τόσο πιο χρήσιμοι ηλίθιοι αποδεικνύουν ότι είναι. Καταδικάζεις την γενοκτονία και σου λένε ότι είσαι με τη “Χαμάς”, όταν ο Νετανιάχου δέχεται κριτική από φιλοϊσραηλινά συστήματα σε όλο τον κόσμο, αλλά και μέσα στη χώρα του. Καταδικάζεις τους Ουκρανούς Ναζί και σε αποκαλούν “πουτινάκι”. Ακόμη και να μπορούσαν να σκεφτούν δεν θα το έκαναν, διότι είναι εθελόδουλοι από κούνια και θα κινδύνευαν να παρεκκλίνουν από τον ρόλο του χρήσιμου ηλίθιου τον οποίο με χαρά και κουνώντας την ουρά διαδραματίζουν για μια κροκέτα που θα τους πετάξουν.

Λοιπόν, κοιτάξτε να δείτε. Το έχω ξαναγράψει. Άλλο οι ελληνοϊσραηλινές σχέσεις, άλλο η στάση της χώρας μας απέναντι σε μία γενοκτονία. Αλλά εδώ δεν θα ανοίξουμε τώρα αυτή τη συζήτηση.

Εκείνοι που υποστηρίζουν την γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού και τον Νετανιάχου είναι τριών ειδών άτομα που ζουν ανάμεσά μας:

  1. Παλιοτόμαρα που έχουν συμφέροντα σε σχέση με το Ισραήλ
  2. Κάτι κατακαημένοι δημοσιογράφοι, γεωπολιτικοί αναλυτές κλπ, που τους είπε μία ημέρα καλημέρα κάποιος από την Πρεσβεία του Ισραήλ και νομίζουν ότι είναι προνομιακοί συνομιλητές, τόσο προνομιακοί συνομιλητές που θα νοιώσουν φόβο ότι δεν θα τους ξαναμιλήσει Ισραηλινός αν δεν αποδεικνύουν καθημερινά ότι είναι δουλικά ή αν γράψουν και πουν την αλήθεια (Μην φοβάστε παιδιά. Εγώ να φανταστείτε είχα κόσμο – φίλους από την Ισραηλινή Πρεσβεία στον γάμο μου και δεν μου έχουν κόψει την καλημέρα επειδή κάνω κριτική).
  3. Οι παραπάνω καρπαζοεισπράκτορες και κακομοίρηδες που τους βάζουν μπροστά μπας και γίνει λίγη προπαγάνδα. Εγώ τους ξέρω. Ευτυχώς δεν βγάζουν τις φατσούλες τους να γελάσει όλος ο ντουνιάς.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ