Λίγα λόγια από την Έλενα Ακρίτα για τον Όθωνα Ηλιόπουλο και γρίφος για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος του Στέφανου Τσιτσιπά (pics)

Σε μπαράζ αναρτήσεων της η Έλενα Ακρίτα αναφέρει για Όθωνα Ηλιόπουλο και Στέφανο Τσιτσιπά τα ακόλουθα:

Λίγα λόγια για τον Όθωνα.
Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικράτειας με πρώτο τον Όθωνα Ηλιόπουλο. Πρόκειται για έναν διεθνως διακεκριμένο επιστήμονα, έναν Έλληνα καθηγητή Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ που – με βάση την πρωτοποριακή ερευνητική δουλειά του – δόθηκε το 2019 το Νόμπελ Ιατρικής στην επιστημονική ομάδα του Καθηγητή Ουίλιαμ Καέλιν από το Χάρβαρντ.
Ως βουλευτής, αφήνει πίσω του σπουδαίο έργο στον τομέα του Απόδημου Ελληνισμού. Κι αν δεν μπορούσε να βρίσκεται συχνά στη Βουλή, ήταν όμως παρών σε όλες τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες και δραστηριότητες. Αυτός ο δύσκολος χρόνος για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ του χρωστάει πολλά. Το ίδιο κι όλοι εμείς, οι βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Όθωνα, δε χανόμαστε, ξέρεις εσύ.
(Εδώ η σελφι από την πρώτη μας μέρα στην Ορκωμοσία στη Βουλή).

Σε άλλη της ανάρτηση αναφέρει τα ακόλουθα:

Το ενδεχόμενο να είχε ο Τσιτσιπάς μια κακοποιητική παιδική ηλικία και ίσως τώρα, μετά από πίεση χρόνων, να χρειάζεται στήριξη από κάποιον ειδικό, το εξετάζουμε ή τον βρίζουμε κατευθείαν;

Δείτε τις αναρτήσεις της Έλενας Ακρίτα:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ