Κόλαφος από τον Γιάννη Απατσίδη για τον Πέτρο Κουσουλό: Η εξαφάνιση στοιχείων για το έγκλημα των Τεμπών και η συνεργασία με στελέχη της Χρυσής Αυγής (pic)

Σε παρέμβασή του ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Απατσίδης αναφέρει τα ακόλουθα:

Η προσωρινή διαταγή κατά Open Ereportaz Πέτρου Κουσουλού και Φωτεινής Χρυσικάκη έγινε δεκτή, παρά την παρέμβαση 31 ατόμων υπέρ τους , παρά την ψυχολογία της μάζας, παρά την στοχοποίηση της αιτούσας και του δικηγόρου της
Θα ακολουθήσουν και άλλες
Πως ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός παραβιάζοντας κάθε αρχή δεοντολογίας εξαφάνισε από το ρεπορτάζ τα στοιχεία της ιατροδικαστικής συγκάλυψης των Τεμπών:

  1. Απέκρυψε ότι οι 7 επίλεκτοι ιατροδικαστές διατάχθηκαν να μεταβούν στα Τέμπη και στη Λάρισα με παράνομη εντολή της κυρίας Γιαβή και της κυρίας Παπανότη των οποίων την αγιογραφία έκανε χθες.
  2. Απέκρυψε ότι οι 7 αυτοί ιατροδικαστές τώρα δηλώνουν ότι δεν διενήργησαν ιατροδικαστικές πράξεις ενώ είχαν δώσει πολλοί εξ αυτών αντίθετες συνεντεύξεις στα ΜΜΕ. Δεν έγινε ιατροδικαστική διερεύνηση αλλά μόνον ταυτοποίηση. Για ένα θύμα μάλιστα την κόρη της Καρυστιανού υπάρχει ομολογία της Ρ. Λεονταρή και της Χ. Κούση.
  3. Απέκρυψε ότι ιατροδικαστής Αθηνών έχει υπογράψει εκατοντάδες πιστοποιητικά θανάτου, παράνομα.
  4. Απέκρυψε ότι υπάρχουν χρηματισμοί στα Νεκροτομεία.
  5. Απέκρυψε ότι υπάρχουν παράνομες ταριχεύσεις.
  6. Απέκρυψε ότι η κυρία Γιαβή ενέκρινε παράνομα τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών για την ΙΥ Λαμίας με αίτημα του Χρ. Τσαλικίδη, δόκιμου ιατροδικαστή.
  7. Ήρθε σε επαφή με την κυρία Γιαβή κι έκτοτε διοχετεύονται στα μέσα του απόρρητες πληροφορίες από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, σε βάρος έντιμων ιατροδικαστών.
    Και όλα αυτά τα ήξερε καθώς είχε έρθει σε επαφή επί αποδείξει με όλους τους εμπλεκόμενους, επιλέγοντας το μοντάρισμα όλων όσων τους εμπλέκουν και τους ενοχοποιούν.
    Στο ίδιο πλαίσιο επέλεξε να κατηγορήσει ακόμη και την Ευρωπαία Εισαγγελέα.
    Αυτή ήταν και η αιτία της καταγγελίας σε βάρος του αμέσως μετά την προβολή της εκπομπής για τα Τέμπη. Καμία σχέση με άλλα θέματα που με δόλο διαστρεβλώνει. Αγιοποιώντας ανθρώπους που η παλιά συνείδησή του , αυτή που οι γονείς του του εμφύσησαν, θα ντρεπόταν να ταυτιστεί μαζί τους. Κρίμα!
    Τέλος ο σκοπός δεν αγιάζει τα Μέσα: δεν γίνεται να καταγγέλλεις ως διεφθαρμένη την Ιατροδικαστή κυρία Ουρανία Δημακοπούλου, γνωστή από την υπόθεση Πισπιρίγκου, επιδιώκοντας την υπηρεσιακή καταστροφή της και μετά να την χρησιμοποιείς υπέρ Μπαμπάδων.
    Γιατί πολύ απλά και η κυρία Ουρανία Δημακοπούλου, την επιστημονική της γνώμη εξέφρασε, καλή ή κακή.
    Είναι πολύ βαρύ ο κ. ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ να αποδίδει δόλο σε Επιστημόνες.
    Και σίγουρα δεν γίνεται να συνεργάζεσαι με στελέχη της Χρυσής Αυγής , καθώς έτσι οριοθετείς και το περιβάλλον ύφος και στίγμα της εκπομπής και των εντύπων σου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ