Κυνική ομολογία: «Δεν βοηθάμε τους Ουκρανούς επειδή τους αγαπάμε αλλά για να μην χάσουν οι ΗΠΑ την ηγεμονία» (vid)

Η Πυθία καταγράφει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Όσοι περιηγείστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα έχετε δεις τους παραπλανημένους, αδαείς και μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας συμπολίτες μας που καρφιτσώνουν στα προφίλ τους σημαιούλες της Ουκρανίας και του Ισραήλ.

Οι κακόμοιρες αυτές ψυχούλες νομίζουν ότι συνεισφέρουν με κάποιον τρόπο στον… αγώνα της Δύσης για “δημοκρατία” ή της “ελευθερία” (Οι Αμερικανοί τους έχουν κάνει τον εγκέφαλο τραχανά) και για την ανάσχεση οποιασδήποτε ανατολικής επιρροής ή επέκτασης.

Εκτός από τις κακόμοιρες αυτές ψυχούλες, που απαλλάσσονται λόγω μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας, υπάρχουν και οι επιτήδειοι που κάνουν τη δουλειά τους και θα συνεχίσουν να την κάνουν ακόμη και αν η Ευρώπη καταστραφεί. Κυβερνήσεις – όπως η δουλοπρεπής κυβέρνηση Μητσοτάκη -, οι επιχειρήσεις και βέβαια οι γραφειοκράτες – δουλικά που παρασιτούν στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που επιβάλλουν στις κοινωνίες την made in USA κυρίαρχη προπαγάνδα υπέρ της Ουκρανίας ή του Ισραήλ.

Ευτυχώς ο Ζοζέπ Μπορέλ, Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι κυνικός και ομολογεί: «Δεν βοηθάμε τους Ουκρανούς επειδή τους αγαπάμε αλλά για να μην χάσουν οι ΗΠΑ την ηγεμονία». Βέβαια δεν θα πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες. Οι κακόμοιρες ψυχούλες θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον… αγώνα του ναζί Ζελένσκι. Δεν θα καταλάβουν. Είπαμε είναι μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ