Κυκλοφόρησε αποκαλυπτική φωτογραφία: Η συνάντηση του Χάρη Δούκα με τον Νίκο Χατζηνικολάου (pic)

Η Πυθία καταγράφει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Όπως σας έχω γράψει ήδη η υπόθεση της Κεντροαριστεράς έχει ήδη μετατραπεί σε αρένα ανάπτυξης των ανταγωνισμών μεταξύ επιχειρηματικών κέντρων, εξωθεσμικών παραγόντων και δομημένων συμφερόντων. Με λίγα λόγια, γίνεται και θα γίνει της διαπλοκής το κάγκελο.

Να, η ιστοσελίδα powergame.gr φέρνει στη δημοσιότητα μία αποκαλυπτική φωτογραφία από τη συνάντηση που είχαν το δίδυμο του Χάρη Δούκα και του Χρήστου Πρωτόπαπα με τον εκδότη Νίκο Χατζηνικολάου.

Σημειώνει η ιστοσελίδα τα ακόλουθα:

Κινητικότητα από αυτές που εκδηλώνουν οι υποψήφιοι πρόεδροι των κομμάτων, πριν μπουν στην κούρσα, αναπτύσσει εσχάτως και μάλιστα δημοσίως ο δήμαρχος Δούκας. Εκτός από τους κομματικούς, τους βουλευτές και κάτι άλλους παραγονταραίους, βλέπει και τους πολυτιμότερους συμμάχους, που εν προκειμένω είναι οι εκδότες και οι καναλάρχες. Μ΄ έναν τέτοιο, άνθρωπο των media, τον Νίκο Χατζηνικολάου, είχε την ευκαιρία να γευματίσει χθες το μεσημέρι στην «Σκορπίνα» του Νέου Ψυχικού ο Χάρης Δούκας, παρόντος του «στρατηγού» του, Χρήστου Πρωτόπαπα. Κάτι τέτοια βλέπει ο πρόεδρος Ανδρουλάκης και σε λίγο θα διαγράψει μέχρι και τον… εαυτό του. Πάντως, εσείς κρατήστε ότι ο δήμαρχος της Αθήνας, έχει αρχίσει να βλέπει κόσμο, που αμφιβάλω αν τον έχει δει σε όλη την πολιτική του ζωή ο αρχηγός Νίκος.

Να, βλέπετε πως προετοιμάζονται οι υποψηφιότητες για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ή της Κεντροαριστεράς; Από τα κάτω, από τις γειτονιές που λέει και ο Χάρης Δούκας, ο οποίος όπως φαίνεται χρησιμοποίησε τον Δήμο Αθηναίων ως απλό σκαλοπατάκι για να ανέβει στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Και ο Νίκος Χατζηνικολάου, γνωστός… προοδευτικός δημοσιογράφος, φαίνεται ότι κόπτεται για την υπόθεση της Κεντροαριστεράς.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ